Ake lieky na kazdodenne uzivanie pre psa ak je stale nervozny

Príspevok v téme: Ake lieky na kazdodenne uzivanie pre psa ak je stale nervozny
Lekanor

Poradte prosim ake lieky su dobbre na kazdodenne uzivanie pre psa ak je stale nervozny a na vsetko steka? Vekom sa to zhorsilo a uz si neviem rady je nervozny z ludi a aj zo psov. Je uz stary može to mať suvis s tym.. Ako ked su starsi ludia nervozny. Nehccem mudre rady ako ho vychovat potrebujem pre neho nieco na ukludnenie tak ako aj vela ludi sa lieci tabletkami.

Angelika3

Tak toto už snáď nie. Čo ho chcete napchať diazepamom alebo čo? Strašné čosi.
Keď už odpoveď na otázku- tak myslím, že Poliaci vyrábajú a predávajú aj nejaké tabletky určené pre psov- na srsť, na ukľudnenie napr. na cestách, ale tiež nie sú určené na dennodennú konzumáciu.

Môžte ešte skúsiť tú spomínanú aromaterapiu- napr. pokvapkať pelech levanduľovým olejom, ten pomáha pri spánku a ukľudňuje. Ale nedá sa čakať nejaké zázraky, pokiaľ je pes nevychovaný, má prebytočnú nevybitú energiu a pod.

Elemor

Prvy prispevok ma pravdu. Aromaterapia nie su lieky, nie je to chemia, nejde o blbnutie psa. Ale odbornici sa zas ozvali..............Neviem co za firmu je "dokonala laska", ja objednavam cez super psa. Nas sa uzasne ukludnil po oleji pre podrazdene psy. Ale nemusi to kazdemu zaberat, zalezi od sposobu nanasania, od frekvencie, a podobne

novierka

Neviem ci take nieco pre psa vobec existuje ale ak aj vobec ano tak to podla mna nebude dobre pre toho psa, uz co bude mat z toho zivota ked bude stale oblbnuty liekmi?