Problémy s prirodzením - krátka výdrž pri styku

Príspevok v téme: Problémy s prirodzením - krátka výdrž pri styku
suhrn

Dobrý deň,

rád by som sa Vás spýtal na môj problém s penisom. Mám 20 rokov a môj pohlavný orgán je dosť malý a tak isto nestojí rovno. Ako keby som mal iba tento problém tak by som to možno aj nejako prekusol, len moja výdrž tiež nestojí za veľa. Vôbec neviem kontrolovať svoj "výstrek" alebo ako to mám nazvať. Jednoducho povedané môj pohlavný styk s frajerkou trvá tak 1-3 min. Keď to je 3 min tak som veľmi rád. Mám taký pocit, že ona by si aj chcela po dlhej dobe konečne užiť, len ja na to nie som schopný nakoľko veľkosť môjho penisu asi ťažko niekoho uspokojí a aj keď by mal tak by to netrvalo dlho. Existuje na to nejaká pomoc? Či už lieky alebo lekárska pomoc? Lebo na internete som sa dočítal, že sú nejaké tabletky a gély na zväčšenie prirodzenia a zlepšenie výdrže, len v recenziách si to niekto nevie vynachváliť a niekto píše, že im to vôbec nepomohlo. Za pomoc vopred ďakujem

cokoladovapoleva

treba pravidelny sex. to by malo pomoct. alebo si vyhon predtym. stale lepsie maly penis a erekcia ako polomaká velka cicina.

kacerdonald

ja by som to riesila so specialistom, skus sexuologa. Viem ako velmi je chlapom proti srsti take cosi ale je to urcite lepsie ako kadejake fora a vyhadzovanie penazi na 100% ucinne produkty.