Exem na ruke. Oblast hodiniek. + FOTO

Príspevok v téme: Exem na ruke. Oblast hodiniek. + FOTO
exemnaruke

Caute. Poradte mi prosim. Na ruke sa mi vytvorilo nieco ako exem. Nemam teraz moc cas behat po doktoroch, tak by som bol vdacny za kazdu radu... Neviete, co to je a ako sa toho zbavit? Objavilo sa mi to tam len tak. Je to na miestach, kde obvykle nosim hodinky? Moze to byt z nich? Mam ich uz dlhsie a problem som nikdy nemal. Tu najdete fotografiu, ako to vyzera:
img516.imageshack.us

sedmikraska

mna sa to tiez robi, daj si na to zubnu pastu, ta to aj rychlo zahoji a ani to nesvrbi. Hodinky si davaj na noc dole.

neva

Bude to hodinkami a nadmerným teplom zaroven. Skoč do lekarne a ukaz im to, určite Ti poradia. Ja by som na to pouzila krém Dermatop, ale ten je len na lekarsky predpis.

agina

Moze to byt z hodiniek a nemusi. Ak nosis na tom mieste hodinky, tak urcite...skus nejaky framykoinovy puder, alebo masticku framykoin.

veronika

mne sa zas vytvoril taky pasik nejaky ezemovy pod prstenom, som si ho musela dat dole...lebo ma to hrozne svrbelo...

adi

No to urcite bude z tych hodiniek. Ja mam tiez takyto problem, mam alergiu na niektore kovy, bizuteriu si na seba dat nemozem, hned sa vyhodim. Moze byt ze sa ti casom ten povrch z hodiniek osuchal(pod touto tenkou vrstvou sa väcsinou nachádza iny kov) hlavne teraz ked je tak teplo a ty sa nadmerne potis. Ja som to uz tiez tak mala, konkretne s naramkom,nosila som ho, nemala som problem a casom,som ho jednoducho nemohla dat na seba, lebo som sa hned vyhodila. Daj si na to urcite nejaku cortizonovu masticku a nejaky cas tie hodinky vobec nenos. Po istej dobe mozes opät vyskusat, ci je to tym kovom alebo nie.