Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nezáujeom o sex. Ničí nám to vzťah.

Príspevok v téme: Nezáujeom o sex. Ničí nám to vzťah.
NeviemAkoDalej

Mam 19 rokov a mam uplny nezaujem o sex. Nikdy ma to nelakalo, nezaujimalo- vzdy som to povazovala za nieco, co nepotrebujem takze ani riesit nemusim.
Avsak nasla som si priatela, sme spolu uz celkom dlho a vidim na nom, ze uz je nacase sexualne zit. Chapem ho no ide o to ze ja nemam chut. Ked to mam priblizit, paci sa mi ked sa ma dotyka, no akonahle sa ma dotkne "dole", tak mi to zacne byt neprijemne a odiahnem sa. Dotyky na prsiach sa mi viacmenej pacia ale niekedy tiez neprijemne. Ked sa bozkavame, sme na seba natlaceni tak ma to vzrusi, ale v podstate len trochu a ked ma prist na sex tak vsetko to opadne a ja neviem preco. Stalo sa mi to aj pri prvom partnerovi a samizrejme ten vztah mi bez sexu nevydrzal. Co sa tyka masturbacie, zvykla som ale malokedy a posledné mesiace uz vobec pretoze nemam chut. Pomozte mi nejako lebo nechcem o neho prist.

Sexko568

Premoz sa a urob to kvoli nemu. Vravela si.mu na zaciatku vztahu, ze si frigidna, aby to bolo fer a aby vedel. do coho ide? Ak sa rozidete, hovor chalanovi hned na zaciatku aka si, najdi si takeho, ktory sex nema rad, su aj taki...