Nechať to tak?

Príspevok v téme: Nechať to tak?
mamdilemu456

Ahojte,
potrebujem poradiť alebo sa len vyrozprávať ? Sama neviem. Pracujem, študujem, mám sa dobre. Mala som dlhé roky priateľa, ale škrípalo nám to a on chcel silou mocou svadbu, deti. Začala som chodiť na akcie (pracovne) prostredníctvom jednej firmy. Zoznámila som sa tam so šéfom, ktorý je o dosť odomňa starší (18 rokov). Absolutne som nevedela, že má toľko rokov, lebo sa nespráva na svoj vek, chodí do mesta, športuje, stará sa o seba. Chodí na dovolenky, užíva si život. Vedie firmu, angažuje sa v politike, proste muž, ktorého by chcela asi každá žena. Medzičasom, ako sme sa spoznali som sa samozrejme s tým "mojim" rozišla. Viac sme sa so "šéfom" spoznávali, začali sme spolu tráviť čas. Vždy som chcela staršieho partnera, ale až tak? Skrátka prekročili sme určité hranice, aj keď sme sa spolu nevyspali. Chodila som k nemu. Má všetko. Má aj dcéru, ktorá mi nevadí. Ale každý mi dohováral, že prečo si nenájdem niekoho, kto je slobodný, že prečo robím opatrovateľku. Ja som to tak nebrala. Ale teraz postupom času, ako sa vynárajú u mňa slobodní muži, oveľa mladší, tak som zrazu zistila, že chcem zažiť s človekom všetko "prvý krát". Nemyslím prvý sex :D to už mám dávno za sebou.ale také veci, že svadba, deti, zabezpečenie, dom, autá a podobne. Chápete ma ? Zmietam sa, lebo neviem, čo chcem. Bolo mi s ním fajn, ale ten vek. Každý ho pozná, dosť veľa ľudí to začalo riešiť , aj keď každému hovoríme, že spolu nič nemáme. Ale čo mám robiť ? Zajtra sa máme stretnúť večer v meste, lebo som povedala, že sa chcem porozprávať. Ale mám to ukončiť ? mne s ním bolo fakt veľmi dobre. A pre niektorých - nie, nie som s ním kvôli peniazom, máme dosť.

poradim38

Je to ako dost velky vekovy rozdiel, nemam pocit ze by vam to po vztahovej stranke fungovalo, mozno na zaciatku ano ale keby prisli poriadne problemy vo vztahu tak ver tomu ze by ste na to mali obaja uplne iny pohlad.... tam by potom vznikali hadky, nedorozumenia, lebo ten clovek ako pises ma toho dost za sebou, zatial co ty mi prides ako mlade nevyspele dievca ktore pozera na nazor inych ale nie na svoj.... nevies co chces, ako si sa vyjadrila.... podla mna taky clovek ani nechce vztah ale snazi sa o to aby si s tebou potajomky uzil, aby to nikto nezistil a uz len to ze tvrdite obaja-aj on, ze spolu nic nemate tak urcite s jeho strany to nevidim na vztah...... taky clovek potrebuje vztah so zenou, ktora vie co chce a je samostacna, ma svoj zivot, uz si niecim presla.... ty mi tak neprides.... najdi si seberovneho, ktory nema deti, aby ste si neskor mohli zalozit rodinu ked na to budete pripraveny..... pri tomto by ti zachvilu zacalo prekazat aj jeho dieta, lebo chcela by si mat s nim vlastne a on by mozno uz ani nechcel.....takze si najdi seberovneho, s tymto to ukonci... ostante priatelia, ale viac nic....

stracenka

V takýchto témach sa treba riadiť svojím pocitom a nie tým čo ti hovoria ostatní alebo nejakými obavami čo si o tom iný myslia. Proste sa poriadne zamysli nad tým, či ho ozaj miluješ a vieš si predstaviť, že by si s ním už zostala. Na vek sa tak isto nepozeraj, to je proste iba číslo ak si rozumiete. Ale tak isto treba zvážiť aj to či teda chceš niekoho mladšieho a ako keby začať na novo. Je to len na tebe, iných nepočúvaj

Miska89

Ahoj, súhlasím s príspevkom podomnou, je to typ chlapa pri ktorom svieti kontrolka - pozor!. Nepíšeš či je ženatý, rozvedený, slobodný, či má dcéru vo svojej starostlivosti... Nech je to už akokoľvek, to "prvýkrát" s ním už nezaziješ keďže má dcéru.. nikdy nevieš čo od neho čakať. Zabezpečený, pracovitý muž s dcérou a sám? No to neveští nič dobré..
Radím ti zachovaj sa podľa rozumu, nie podľa pudov a veľmi ti fandím za tvoj rozumný prístup. :).

Pikhart

Pozri, o 18 rokov starsi muz, podla Tvojich slov uspesny, rozhladeny, starajuci sa o seba a spolocensky v ziadnom pripade nepotrebuje, aby sa na neho nalepila nejaka mlada zaba s ocakavanim ruzovej buducnosti. Muz, ktory odide od rodiny za a) bud nie je chlap alebo za b) ma k tomu sakra dobry dovod, preco odisiel. V pripade a) by Ta tento fakt dostihol v najnevhodnejsej chvili (napr. ostanes s nim tehotna, necha Ta s malym deckom samu, atd.) a v pripade b) nema chut sa viazat z dovodu velmi zlej skusenosti s predchadzajucou partnerkou - matkou jeho dcery. To, ze je chlapik posobi na prvy pohlad cez ruzove okuliare mozno celkom fajn, este neznamena, ze sa nezachova v buducnosti ako hajzel. Z pohladu zeny patri totiz do rizikovej skupiny. Je jasne, ze bad-boys su atraktivni pre zeny vsetkych vekovych kategorii, ale Ty sama si musis povedat, co od toho ocakavas. Ak cakas docasne povyrazenie, chod do toho, ale ak cakas nieco, co by sa mohlo vyvinut do trvaleho vztahu, pockaj si na seberovneho partnera. Uvazujes spravne, drzim palce.