Bodnutie osov

Príspevok v téme: Bodnutie osov
Tyia

Dobry den, predvcerom ma bodla osa na motorke :/( vo vysokej rychlosti) pichla ma cez nohavice zihadlo som si vitiahla aj s koncom zadocku... Hned ma chytila strasna unava a tlak na hrudi, Prisla som domov, vydezinfikovala, prestalo boliet a myslela som ze vsetko je v pohode, na druhy den ma bolel strasne zaludok a hlava ak to ma nieco s tym spolocne a dnes uz to bude viac ako 48h mam toto z tohi na nohe

0v3cka

Acaaa ja som nepanikaril. Asi pred tyzdnom priletela osa a sadla mi na palec. Cakal som kym odleti asi o 10s ma ustipla a potom zdrhla. A tak som si to uz v mensom klude isiel osetrit. Najradsej by som ich vsetky vyzabijal aj s komarmi.

Acaaa

Mna v zivote neustipla vcela ani ziaden hmyz okrem komara. Myslim, ze vacsinou vcely ustipnu preto, lebo ked ju vidite, zacnete panikarit a ohanat sa a ona sa boji. Ja naopak ostanem v klude, volakedy na mna aj sadne a odleti. Pri tej vysokej rychlosti sa mohla citit v ohrozeni a uštipnut ... avsak fakt nepochopim preco niektori ludia zacnu panikarit ked vidia vcelu ci osu. To som zvedava keby videli medveda, rovno by spravili harakiri..

Omen

Na to " bodnutie osov" si dostala alergickú reakciu a všetky nepríjemnosti pochádzajú z nej. Ak máš len opuch v mieste bodnutia, si v dobrom stave a lekára nepotrebuješ. Za pár dní budeš o.k. Ak by sa ti ale zhoršil stav, začala si mať problémy s opuchom dýchacích ciest a samotným dýchaním, potom okamžite na pohotovosť s tým, že ťa uštipla včela (0v3cka).