kolegyna pred dochodkom robi v praci peklo

Príspevok v téme: kolegyna pred dochodkom robi v praci peklo
nestastnaosobka

ahojte ludia prosim poradte. Mam v robote kolegynu 60tnicku ktora je na mna strasne drza a neustale ma somnou nejaky problem. K starsim ludom mam uctu nikdy sme nemali konflikt ale niekedy sa uz musim strasne zdrziavat aby som jej nieco nepovedala. Aj ked su vsetci v praci spokojní ona si na mna vzdy nieco najde. Ja sa potom hnevam dusim to v sebe a to mi skodi . Co robit? Som nanervy

antizeny

zeny na pracovisku to je najhorsie co moze byt tiez som dala vypoved kvoli takym kravam je to strasne teraz pracujem iba s muzmi a je to neporovnatelny rozdiel... slovenky su strasne zle kolegyne nevedia drzat spolui len robit zle

DebataO

Povedat jej mozes do oci co si dovoluje, ak to nepomoze nech ti je ako pohan a mytnik. Ja by som na nu ani nepozrel...Hadam to nechces riesit s vedenim?

rasto212

Takéto zesušené ropuchy sú najhoršie, hlavne ak je to stará dievka. Ja nemám k veku žiadnu úctu, kľudne pošlem do pitche mladú, ale aj takúto obstarožnú drzú opicu...

poradim38

To aj ja som mala takuto premudrelu starenu v robote, ta mala tiez pred 60tkou, hrala sa aka je najmudrejsia, stale mala proti mne nieco, aj proti kolegyni, ale vzdy iba proti nam dvom, proti inym nic..... asi zavidela ze sme mlade alebo neviem.... vsimla som si ze iny sa jej pchali do zadku dost, takze mozno je to tym ze my dve sme boli ine, no chvalabohu som potom odisla z tej prace lebo to bol extrem....nemala som vsak problem jej povedat do oci, aj pred kolegovcami ze nech si nezvyka sa kumne takto spravat a ze nech sa tak sprava k svojim detom..... ale to bolo potom este horsie s nou..... to sa ani neoplati sa s takou zahadzovat....

DoktorExitus

Rob to sofistikovanejšie, silne preháňadlo do kávy alebo čaju, nejaké zvieracie potvorky v šuplíku a podobne medze sa fantázií nekladú. A buď sa umúdri alebo pôjde do predčasného dôchodku.

VyberSi

Jasne, k starším máme mať úctu a oni nám môžu donekonečna skákať po hlave. Správaj sa k nej tak, ako ona k tebe. Zaslúži si to, ak sa tak správa.

Alebo sa za ňu pomodli, možno sa polepší. Myslím to vážne.