Je to moj 2. vztah, pričom ten prvý stroskotal na milostnom trojuholniku - ja expriatel a alkohol (ako jeho zaluba).
Konečne som mala pocit že toto je ten pravý. Sme spolu 9mes. a spoznala som ja jeho rodičov aj on mojich. V jednom meste toho človek vela neutaji. Ide o to, že sa prestal úplne snažiť. Mám pocit, že stratil absolutne zaujem. Keď chcem aby sme spolu travili čas, odmietne, lebo je unavený, nemá čas, nemá peniaze, ide k rodičom pomocť.
Aj ked uz sme spolu, začal byt na mna podrazdeny stale ma opravuje napomina, nič poriadne ani nevymysli, resp. moje napady zavrhne. Jedine čo klape je asi sex...ten ma vsak vzhladom na ostatne okolnosti prestava bavit tiez. Mam pocit akoby som sa vnucovala, že všetko upadlo.
Už som sa ho aj pytala načo je teda so mnou, ked to takto vyzera. Vtedy sa na chvilu zmeni a začne že on ma lubi, chce byt so mnou, planuje rodinu deti...ale vobec si neuvedomuje, že do toho vzťahu nič nevkladá a ja s takým niekym ani deti mať nechcem.
Myslite, že sa mám snažiť o nejakú zachranu? Alebo po 9mes to nema vyznam ked už to je taketo? :(
Ja fakt neviem...
Nebaví ma takýto vzťah
S takýmto chceš mať deti ? Veľa šťastia v živote.
Utekaj od neho čo najďalej.
Pripadá mi to, že tento chlap ťa nechutne využíva hlavne na sex. Ked toto robi po 9 mesiacoch, co by robil po dlhsej dobe? Aj mna predstavil byvaly rodicom, ale aj tak sa potom ku mne spraval podobne ako tvoj frajer ku tebe. Ako ku handre. Ruky prec od takehoto, mas naviac. Sama pises, ze nic z neho nemas okrem sexu, ale to tebe nestaci! Ukonci to cim skor podla mna, drz sa