Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

da sa byt zalubeny do 2 ludi sucasne?

Príspevok v téme: da sa byt zalubeny do 2 ludi sucasne?
tapajuca

otazka v nazve. da sa podla vas byt sucasne zalubeny do dvoch muzov/zien? kedysi som sa velmi zalubila. s dotycnym sme neboli, da sa to teda brat ako platonicka laska. dovody tu rozpisovat nebudem, vlastne neviem ani ake by som uviedla. asi blbe rozhodnutia na oboch stranach (viem, ze on to citil rovnako). preslo zopar rokov. za ten cas som sa nikdy nevedela znovu zalubit, bola som sama, aby som nikomu neublizovala zbytocne. chlapov bolo dost, co chceli nieco riesit, ale mne sa nechcelo len tak. teraz som spoznala niekoho noveho. bolo to ako zablesk, proste ako s tym predtym, videla som ho a bolo. je mi s nim uzasne. ale niekde v podvedomi mam, co ak by som stretla toho prveho? on sa na neho velmi podoba co som si uvedomila s odstupom casu, neskutocne, preto ma to mata. je zo zahranicia (tento novy), preto sanca stretnut toho stareho je minimalna, ked sa prestahujeme. ale aj tak, co myslite? pripadam si akoby som mala schizofreniu alebo nieco, chcela by som oboch ? ja tomu vobec nerozumiem, ja taky logicky clovek. proste keby bol aspon iny typ, ale on je mu podobny nielen fyzicky ale aj psychicky, ako cez kopirak, rovnake gesta, myslienkove pochody. mozno, keby sme s tym prvym mali realny partnersky vztah, tak by ma uz medzicasom nastval alebo hocico ako to vo vztahoch byva a rozisli by sme sa v klude, teraz by som toto neriesila. chcem si zalozit aj rodinu, budeme spolu stastni, citim to, ale... co ak by som hypoteticky stretla toho stareho, co ak sa nejake pocity voci nemu vratia? zazili ste to niekto? ale tak, ked odideme tak snad sa take stretnutie neuskutocni a budeme si zit svoj stastny zivot. ja som velmi stastna s tymto novym, tak nechapem, preco mi takyto chrobak skocil do hlavy. ja viem ze je to blbost a logicky si to viem odovodnit, ale tie myslienky si aj tak idu svojou cestou. samozrejme, ze si to necham pre seba a nikto sa nic nikdy nedozvie. a ked dojdu deti ani nebudem mat cas na sprostosti, takze mozno to je riesenie.

Viki2-22

Všetko sa dá!! Len podľa môjho názoru keď sa človek dokáže zamilovať aj do druhého človeka, tak toho prvého naplno neľúbil!

Viki2-22

Všetko sa dá!! Len podľa môjho názoru keď sa človek dokáže zamilovať aj do druhého človeka, tak toho prvého naplno neľúbil!

zewa

Podla mna je uplne normalne, ze sa nam paci jeden typ muzov ci zien. Vysoky, tmave oci, tmave kratke vlasy, briadka... A hned mas desiatky podobných muzov. Modrooký blondak ti sympaticky nie je. Je to len o preferenciach. Nehladas kopiu svojho byvaleho. Hladas len muza, ktory sa zhoduje s tym, co ta pritahuje. Neries hluposti, ktore ti tvoj maly tyran v hlave predhadzuje ;) zastav ho a pošli do kelu.

0v4cka

mne sa to nikdy nestalo,ale snad je kazdemu jasne ze sa to da. je to len par reakcii v mozgu. pravdepodobne ak by sa dalo par psychologov dokopy tak by tento stav vedeli vyvolat u normalneho cloveka....

Adelle123

Myslim si, ze da. Mam s tym nie tak staru skusennost a vlastne ten pocit pretrvava dodnes. Na jednej strane dlhorocny partner a na druhej niekto novy, s ktorym je to viac o mazleni, dotykoch a bozkavani. Kedze aj druha osoba ma vztah, nechceme proste zajst dalej a podviest partnerov. Ale kam to smeruje to netusim. Viem, ze s mojim partnetom je to o buducnosti, druha osoba moze byt len nejake divne poblaznenie, no rozhodne je v tom aj laska..

Brubru

Dá sa. Nestalo sa mi to ale myslím si že dá. Veď aj detí keď máš viac tak ich ľúbiš rovnako. Je to sice iný typ lásky ale v tomto sa to asi nelíši. Môj názor

Kamcita23

za mna je toto nemozne, neviem si predstavit byt zalubena do dvoch ludi naraz, potom toho prveho asi nelubis dostatocne ked si sa zalubila do niekoho ineho :/

Laurora

No clovek, ktory to nikdy nezazil, bude tvrdit, ze 2 partnerov sa naraz lubit neda.

Ja si ale myslim, ze sa to da. Zalubenie je hormonalna vec, ked je nam s niekym dobre zalubime sa, hlavne na zaklade vzajomnej pritazlivosti- chemie. Laska je ale o rozhodnuti byt s tym druhym a vybudovat si s nim zivot, robit kompromisy, chciet byt po jeho boku hoci sa deje cokolvek. Musime si ale vybrat pre takyto zivot len 1 cloveka, hoci rozumiet si mozme s viacerymi rovnako.

Preto ak si zalubena do viacerych da sa to- treba to ale rozlisovat s kym to buducnost ma a s kym nema. Ak s terajsim partnerom budes dlhsiu dobu a do tvojho zivota vstupi opat byvaly, je treba si dobre premysliet co budes robit, hoci moze sa ti zdat, ze citis nieco k obom. Vyberaj si perspektivne, nie na zaklade chvilkovych emocii. S byvalym to podla mna bola silna chemia, preto sa ti da, ze nieco k nemu citis este stale, ale myslim, ze patri uz do tvojej minulosti, preto sa skus sustredit nato co mas teraz a co ma zmysel ;)