neviem ci to co robim je spravne :( KALORIE

Príspevok v téme: neviem ci to co robim je spravne :( KALORIE
lujza

ahojte. ak spapam denne do 900 kalorii (vacsinou o dost menej), tak by som mohla schudnut? jem pravidelne ale len malilinkate porcie..nazvala by som to "dobanim". napriklad dnes: ranajky-banan,musli obed-celozrnna zemlicka a cottage cheese a vecera-bebe keksiky..medzi tym nejake palicky grahamove..a aj som cvicila asi 45 minut aerobne cviky.. mohla by som schudnut? alebo zjem vela kalorii denne?

lujza

MISKA mam 21, 176 cm..a asi zhruba no ale fakt neviem.. 59? no ja fakt neviem kolko to moze byt ked mam mensie M.. ano cem schudnut aj kvoli tym ludom..moj problem je ze riesim stale reakcie okolia..chcem byt pred nimi pekna :( ale samozrejme chcem schudnut aj kvoli sebe.. idem po meste a kazda je chudsia ako ja.. fakt.. :( no zaroven som hladosko a chuti mi papat a preto je toto pre mna len utrpenie.. :(

miska

Lujza, zlatko moje... Bude tam jeho rodina, a ty chces schudnut kvoli nim alebo co ? Pises ze si tlsta. Nepoznam ziadnu babu ktora ma velkost M a je tlsta ! Prosim ta, uzi si to, ze mas super postavu, milujuceho priatela, mozte si tam vychutnat morske prisery, zaplavat... Kolko mas rokov ? Kolko asi vazis ? Iste vies aspon priblizne...

forev.

ja som si tu stranku teraz cekla a jedine, co je na nej dobre je asi cvicenie piatich tibetanov, aj to je napisane uplne debilne.
prijem kJ pre dospievajuceho cloveka, studenta, by mal dosahovat 10 000- 12 000 kJ. 3 000 kJ sa premelie iba v tvojom bazalnom metabolizme. toto chudnutie nema ziadny zmysel, pretoze telo sa zacne chovat ako v dobe kamennej, znizi svoje obratky a bude ti spalovat pomalsie. jednoduche a uz si to urcite pocula. :)

lujza

januska cvicim..kazdy den.. 45 minut aerobne cviky alebo dlho dlho na korculiach kolieskovych beham. cize snazim sa.. no stale si myslim ze som tlsta..a poriadne

januška

tak zacni cvicit to vyformuje postavu...ale rozhodne sa netyraj...to ti stoji za to znicit si cely metabolizmus len kvoli tomu aby si kvopka ludi nepomyslela ze si tlsta?

forev.

pozri sa, ja meriam taktiez rovnako ako ty. a isteho casu som s- ko nosila. ale to som na tom bola uz dost zle. vies, pozri si niekedy tie vysacky na obleceni a zistis, ze s- ko je tak pre 160 cm dievcata a menej. ak vlezies do m- ka, tak mas krasnu postavu.
a nemam rada, ked sa tu hra so slovickami ako anorexia a bulimia. to nie je o tom, ze niekto sa chce natesnat do s- ka. vsak..?

lujza

miska ale ked ja by som tak moc chcela S-ko.. a okrem toho ideme aj na dovolenku a bude tam aj priatelova rodina.. :( necem aby ma videli taku tlstu.. lebo viem ze som

miska

nie ze nabeh na anorexiu a bulimiu, ale ty mas anorexiu. sa spamataj kym este nie je neskoro. aj ja som takto zacinala, tiez mam 176 cm, a musela som brat antidepresiva lebo som bola posadnuta dietami, chudnutim... vsade som pocitala kalorie, vo vsetkom som si pripadala tlsta, pritom mi kazdy vravel ze som chuda. Teraz mam 65 kg a som spokojna. A mam velkost L alebo niekedy M. Prosim ta, nerob to, dobre ti radim. Znicis sa. Maj sa rada taka aka si a priatel ta miluje taku aka si