neviem ci to co robim je spravne :( KALORIE

Príspevok v téme: neviem ci to co robim je spravne :( KALORIE
lujza

ahojte. ak spapam denne do 900 kalorii (vacsinou o dost menej), tak by som mohla schudnut? jem pravidelne ale len malilinkate porcie..nazvala by som to "dobanim". napriklad dnes: ranajky-banan,musli obed-celozrnna zemlicka a cottage cheese a vecera-bebe keksiky..medzi tym nejake palicky grahamove..a aj som cvicila asi 45 minut aerobne cviky.. mohla by som schudnut? alebo zjem vela kalorii denne?

miska

inak, vobec nechapem preco si zalozila tuto temu. o co ti ide ? Aby sme ta presviedcali ze si chuda a ze to nemas robit ? Myslela som ze ked uz niekto zaklada temu, tak je to pre to aby si nechal poradit...

lujza

miska mas pravdu..absolutnu..a vo vsetkom.. toto iste by som povedala aj ja inej babe.. no teraz som ja ta ina a samozrejme su to pre mna len slova.. :( hmm.. no prisla som sem, lebo som chcela vediet ci tych 900 kalorii zhruba je denne vela alebo ako.. :( to je cele..

lujza

forev. studujem na VS.. hm.. ale ja mam to pod kontrolou..NEDOKAZALA BY SOM UPLNE PRESTAT JEST.. a okrem toho papavam aj vecer.. vselico chrumkam..
ale nic extremne kaloricke..to je pravda.. jem posledne mesiace vacsinou bio stravu..teda aspon sa snazim..

miska

OK, sama si sa rozhodla. ALe bola si to ty, kto tu zalozil temu "neviem ci to co robim je spravne :( ". My sme ti len napisali, ze to NIE JE SPRAVNE CO ROBIS. ALe ako chces, ja ta presviedcat nebudem, Ty si sa rozhodla si pokazit zivot. ALe potom tu nechod o par mesiacov do fora "bulimia anorexia" si pytat pomoc. Sama vies do coho ides, a s istotou ti poviem ze si ides pokazit zivot, zdravie, vztahy, sebahodnotu... Nemas byt teda na co pysna. TY si myslis ze tvoja hodnota je to kolko vazis ??? Zameraj sa radsej na ine veci.

forev.

normalne mi je do placu, ked to citam.
vies, hovoris, ze ti chuti papat. to je dobre. len si pomysli, ako bude tebe a tvojmu priatelovi a budes plakat nad salatom, nech budes akokolvek chciet ho zjest.
uz teraz sa mi prestava pacit, co pises a beriem spat. naozaj sa zahravas s ppp(poruchy prijmu potravy).
studujes, ci pracujes?

lujza

miska ano paci sa mi ak mi niekto povie ze aka som chuda..napr. boli sme s priatelom na svadbe a vsetci ma tam obdivovali ako som schudla, ze som ako trstitko teraz, no moja prva myslienka bola ze: "pane boze!ak som teraz chuducka podla nich, tak ako som potom vypadala predtym?musela som byt neuveritelne prasa.."uplne som sa sebe hnusila a hnusim ako som vypadala predtym.. som mala 176/65..ale ked vidim take baby v meste, tak mi pridu chude a ze maju celkom fajn postavu..no sama sebe si pride tak hrozne tlsta..aj predtym a aj teraz.. :(

viem ze to mozno za to nestoji.. nooo to su len slova..jednoducho ked som sa raz rozhodla mat Sko tak to dokazem nejako..chcem..

miska

lujza - presne ako ja. presne. chodila som po meste a pozeralan som babam na nohy, zadky, brucha a vravela som si ze vsetky su take chude. a takisto som milovala ked mi ludia vraveli ako som schudla, aka som chuda, ake mam dobre nohy... ale potom sdom si uvedomila ze moja hodnota nestoji na tom co o mne hovoria ludia a nechcem byt hadam chida kvoli ludom. dolezitejsie je co si o sebe myslis ty sama. Lujzi, stoji ti to za to ? Uvedomujes si ze tym vlastne uz podavas jednu ruku anorexii ? Stoji to za to ? Pozri kolko je tu dievcat ktore su doslova zavisle na bulimii /ako aj ja/, a nevedia s tym nic spravit ?? Je to strasne, antidepresiva, akoby ta ovladal nejaky zly duch, stoji ti to za to ? Toto co pises naozaj nie je dospele ? Predstav si ze by si mala dceru , co by si jej poradila ? Sme zeny, musime sa spravat dospelo, raz budeme matky a spravame sa ako deti.. Podla mna niekde vo vnutri vies ze nie si tlsta, ale chces len nieco dokazovat tym ludom alebo sebe...

forev.

chces schudnut kvoli tomu, ze v meste vidis pipky, ktorych jedinou radostou v zivote je nahodit sa a ist sa poprechadzat po meste? to je naozaj zivotna vyhra. kolko maju oni rokov? 15, 16?
co budes robit potom, ked budes mat s- ko? budes pracovat na nobelovej cene za chemiu?

lujza

forev. ale ja cely den papam.. do vselicoho dobkam a popritom je napriklad to co som napisala.. ale medzitym vselico ine..zeleninku ovocie a tak.. :) tu stranku som si dobre nepozrela..len si tam ratam kalorie..pre svoju zaujmavost a orientaciu..