Dobrý večer, už asi mesiac alebo dva nemám pocit hladu, proste nikdy niesom hladný a jem len preto, lebo viem, že niečo musím ale je to strašne málo... nie je to ako nechutenstvo teda aspoň ja to tak nevnímam, pretože keď niečo jem tak to má chuť, a aj mi chutí len proste niesom hladný tak potom nejem, brucho ma nebolí, krv v stolici nemám, ešte dávnejšie som mal riedkejšie stolice ale tie sa nejako sami upravili a mal som aj obdobie hnačiek spojené s bolesťami brucha a keď som bral endiex tak potom prešli, antibiotiká som bral naposledy v januári tak zlú črevnú mikroflóru nejak vylučujem, posledné dni som ešte sám spozoroval, taký divný zápach z úst, ale samozrejme ústnu hygienu dodržujem ráno aj večer, ešte ma trošku pobolieva pravá strana pod čeľustou ako je na krku uzlina ale tú som si chytal a nebola nejako zväčšená, len v jej okolí ma to na dotyk bolí, tak neviem, som zúfalý....
Nemám pocit hladu
No je stále horúco, ale ja som vždy jedol a bol hladný aj keď boli 40tky, ešte som si povedal, že toto leto som viac lenivejší tak možno z toho, lenže aj tak pracujem 8hod denne aj keď mam viac voľna ako obvykle, veď aj práca dosť vyťažuje tak stále nechápem kde je problém, moja obvodná mi ešte v ničom nikdy neporadila a všetko pripisuje stresu alebo psychike, pritom nemám žiadne psychické problémy a hlavne som flegmatik, len čo sa týka zdravia, tak mi nie je všetko jedno, každopádne aj tebe veľa šťastia prajem :)
Presne toto pociťujem aj ja, okrem teda tej čeľusti... rada by som ti poradila ale nemôže nám tak byt aj z toho počasia ? Alebo ... ? Naozaj na nič taktiez nemám chuť ..a viem že lekár takisto velmi ešte nepomôže..nieje to stresom?. tak veľa šťastia aby sa vsetko dalo do normálu, drž sa