Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nemam dóvod žiť

Príspevok v téme: Nemam dóvod žiť
Nikto123

Mój naj priateĺ z detstva mi prebral frajerku niesom decko viem rozumne rozmýšľať ale on mi vzal moje šťastie a dóvod prečo žijem a ani po roku neviem na to prestať myslieť kto vlastne spravil chybu a ako mam dalej fungovať či som uš toho zleho dosť nezažil ma mój život cenu nečakam pomoc nechcm sa ľutovať

Mrauka

Jou, kamarat taky rad ;)
A nerozpraval si mu o svojej, aka je uzasna, skvela v posteli, alebo naopak sa na nu stazoval? Kamarat asi sikovne vyuzil, co si partnerke ty nedal. Svoje stastie si treba strazit. Je vela muzov/zien, ktori s oblubou rozbijaju a kradnu stastie inym. Co uz teraz.

mamita1

nájdi si niekoho iného :) keby za to stála tak ti ju nepreberie, zostal by s tebou nech sa deje čo sa deje :)

Pikhart

A co ak to nahodou nie je fake tema? Co ak ten chalan s tym bojuje naozaj dlhodobo a ako jednu z moznosti zvolil prave toto forum? Ak k tomu nemate co povedat, nik vas k tomu nenuti. Autorovi prispevku akurat poradim jednu vec: Nenazyvaj toho cloveka priatelom. Pokial niekto zneuzije nadbytok informacii o Tebe k tomu, aby ziskal osobu, na ktorej Ti zalezi, nie je to Tvoj priatel. A ak osoba, na ktorej Ti zalezi, tymto tlakom podlahne, takisto nie je hodna Tvojho dalsieho zaujmu. Odpusti im to a posun sa dalej, aj ked to nebude jednoduche. Ale clovek je od toho clovekom, aby bojoval, dennodenne a stale s niecim/niekym inym.

poradim38

No ludia boli by ste prekvapeny ako niektori ludia pisu..... ako kludne moze ist o decko co si vymysla, ale naco by to vlastne robil, ved nic take zle a pohorsujuce na ten teme nie je..... moze to byt aj normalne dospely clovek, sama som mala kolegu co takto vo volnom case pisal, alebo ked niekomu odpisoval tak presne takymto stylom, dost vela ludi to neriesi, ale podla mna by malo lebo potom to takto aj vyzera.....

Hehh

Pochybujem, že nie si decko. Vyjadruješ sa, ako decko a hlavne, píšeš, ako decko.
Stavím sa, že nemáš viac, ako 15 rokov.