Jednoduchá otázka: Prečo ženy flirtujú?
Prečo ženy flirtujú?
PeknyChlap, v predošlom príspevlu si napísal, že ťa len tak oslovujú ženy, to sa mne NiKDY nestalo, takže o čom ma chceš presviedčať ? Keby ma ženské videli parkovať s nejakým luxusným autíčkom, tak aj mňa by oslovovali, ale "keby bolo keby" mi je na dve veci.
Ani so mnou zeny neflirtuju. Stale vsak nik neodpovedal na otazku. Zaujimali by ma aj nazory zien.
Pilcuk, skor mi to pride, ze si zatrpnuty. Mnohe (podotykam hodnotne) baby nehladia na chlapa cez vyzor. Nevies sa s nimi skratka rozpravat. Kazda baba sa da ukecat :) Oni maju radi empatiu, to, ze chlapovi na nich zalezi, ze na ne mysli s malickostami, podrzi dvere, pozve do kina na nieco take, co sa bude pacit jej, ma v sebe humor, usmieva sa, nevidi veci pesimisticky. Ja hned vidim, ked toto pises, ze preco ta nechcu a nie je to vec penazi, ci vyzoru. Ja kebyze som v tvojom tele, tak by som ti to hned ukazal. Ostan sam, nic nezhanaj, co sa tyka zien, maj nejake konicky a pod. Alebo ti urobim kury, ako zbalit babu :)
Ja som inak rozmyslal, ze miestnost, kde sedia baby a pride chlap, vyberie si nejaku, chvilu sa s nou porozprava a ta baba by otvorene povedala, ci ju zaujal, ci bol sympaticky alebo nie, ze co robi zle - siel by si sa takto priamo na seba opytat otvorene nejakej baby a ta by ti otvorene odpovedala bez skrupul a ohladu?
Vy ste teda šťastlivci. No so mnou žiadná žena nikdy neflirtovala, ani sa len neusmiala...Čim to bude ? Žeby tým, že sa nevozím na BMW či Audi ? Preto, že nebývam v 10-izbovom luxusnom rodinnom dome ? Preto, že nemám vzhľad nejakého halivúdskeho herca či modela ? Odpoved na všetky otázky znie ÁNO.
Preto iste preco flirtuju muzi
Ja si skôr kladiem otázku, prečo ženy flirtujú medzi sebou. Myslím kamarátky. Bijú sa po zadku, chytajú jedna druhú za prsia, vešajú sa na seba. Vyzerajú, ako lesbičky.
Toto by aj mna zaujimalo. Viem, ze vyzeram super, ale nezneuzivam to, no a normalne ma oslovuju zeny - napr. stojim v rade v obchode a predo mnou stojaca baba sa otoci a usmeje a povie, ze ake dnes mame pocasie... alebo zaparkujem na motorke a baba podide ku mne a povie, ze to je super sa vozit na takej motorke alebo idem kupit lieky do lekarne a mlada baba magistra, ze este hodinku tu budem a pojdem domov - uplne od veci. Este pochopim, ze stretnem kamosku s jej kamoskou a ta moja kamoska mi napise, ze ta jej kamoska povedala, ze som mily, optimisticky, sympaticky, lebo to ma aspon nejaky suvis.
Viete, co si asi chlap mysli, ked toto zeny robia - strasne to odradza a lezie na nervy.