Prečo ženy flirtujú?

Lukas000

:-DDD si nalozila teda. Ved ich nechaj. Je to skor smutne, ze si za chvilku pozornosti musia platit od stetiek, predavaciek, casnicok, v banke etc.

Mrauka

No a co je to vlastne, to flirtovanie?
Ked sa snazis byt k niekomu slusny, mily, usmejes sa a prehodis par zdvorilostnych fraz a muz si hned namysla, aky je uzasny samec a vsetky po nom idu ako po udenom?
Obzvlast muzi su pri flirtovani a zvysovani si ega dost trapni a nechutni. Vzdy sa skoro dogrcam, ked vidim, ako sa snazia celi zaslintani flirtovat s mladymi predavackami, ci casnickami, ktore su k zakaznikom mile, lebo musia, je to ich napln prace a maju z toho tringelt, ci provizie z predaja, trzby. A chlapik cely nateseny, ze aky je super :)) ked odide, tak ho ohovaraju a smeju sa z neho.

Angelika3

Flitujú tie, čo si o sebe myslia aké sú peknučké (čo nemusí byť pravda) a chcú si to takto dokázať, že je o ne záujem.....

momen

Ženy flirtujú preto lebo sa nudia. :) Chcú si zvýšiť sebavedomie a pohladkať ego. Je to len hra a určite ten chlap ktorého zbalia nieje na trvalo. Je to LEN HRA na zvádzanie. Ako mačka a myš nič viac

Lollka

Pekny chlap velmi mudro pises, vidno ze poznas zeny a vies co chcu. Ale tychto zakomplexovanych chudakov na cele s Pilcukom nepresvedcis, nikdy nepochopia ze chyba je v ich osobnosti, ked nenavidia zeny, su sebecki, neempaticki, v kazdej zene vidia k...u aj ked o nej nic nevedia nepochopia ze aj oni by si lahko mohli najst zenu keby zmenili myslenie a spravanie. Hovori sa, ze zeny su komplikovane ale podla mna su uplne jednoduche, chcu hlavne lasku, pozornost, co je na tom take komplikovane? Mozno by si fakt mohol robit kurzy pre muzov ako spominas, Pilcuk je beznadejny pripad ale urcite by sa nasli taki co by si poradit dali, pomoct im pochopit zenske myslenie a co zeny chcu, ved je to take jednoduche. Lebo tu mame velmi vela zakomplexovanych neempatickych muzov co sa nevedia k zenam spravat a potom ich nenavidia a robia zo vsetkych zlatokopky. Mohol by si si zriadit zivnost robit im kurzy a spravit z tych muzov nieco pouzitelne :)

zuzi74

Tak ja si vazne neviem predstavit, ze by som len tak oslovila muza v rade v obchode, alebo bezala za nim na parkovisku pochvalit mu motorku, nedajboze sa mu ponukala, ze za hodinu koncim v praci. To uz co za dostojnost? Pokial neprejavil muz o mna zaujem, tak som mu to nikdy neopatovala, neflirtovala. A najhorsie keby mi aj bol sympaticky, tak by to bol este vacsi problem...moja hanblivost. Nikdy som si nevyberala muza podla auta, doslova mi je protivne, ked vidim chlapa s hrubou zlatou retazou okolo krku a pomaly na kazdom prste prsten...len aby sa ukazal, ze na to ma. Naopak take tipy ma vzdy odpudzovali.

Pilcuk

Bukefalos, tak ked s tebou ženy neflirtujú, prečo si založil tému o tom, že ženy flirtujú ? To máš odkiaľ ? Rozhodne to nie je pravda. Nanajvýš s určitou skupinou vyššie postavených mužov kvôli tomu, aby vstúpili do sveta bohatých bez pohnutia prsta.