Epilepsia

expertio

Určite skús CBD olej! Nič účinnejšie v prírodnej forme nezoženieš. Bojím sa len, ako to bude na Slovensku, pretože to je snáď jediná krajina v EU kde je to zakázané! A s Čiech sa to boja posielať na SK kvoôli zákonom. Zabudni na aloe vera a podobné chytáky. Tie majú minimálny vplyv na neuro ochorenia.

napomoci

Zdravim, konečne je na Slovensku prípravok, ktorý oficiálne pomôže ľuďom trpiacim epilepsiou. Už niekoľko týždňov je tu konopný olej so zložkou CBD. Všade v Európe je to bežne využiteľný prostriedok na pomoc chorým, len Slovenska legislatíva žiaľ sa správa ako macocha a uprednostňuje priority farmaceutickej loby. Doporučujem sa pozrieť na výrobok PURE GOLD. Ak mate záujem prosím kontaktujte ma.

doda818

Ak chcete riesit epilepsiu prirodne a nie pchat sa liekami ak do toho nemavate zachvaty tak odporucam prirodne produkty aloe vera. Pre viac informacii ma kľudne kontaktujte : budtefitsaloevera@gmail.com

sandraaak

aj mojmu bratovi to zistili na zaklade ekg tiež mu dali len lieky a nemal žiadny zachvat tak prestal brat lieky a normalne už funguje nektorý dr ti povedia diagnozu len aby si nahrabali do vrecka alebo ked už nevedia čo ne by ti mohlo byt

1Kristi1

To nechápem ani ja ani moji rodičia chceme ísť znovu na vyšetrenie k inej doktorke ale je ťažké sa niekam dostať keď už mám svojho lekára. Ale tento môj mi nevyhovuje len mi oznámil že mám epilepsiu dal lieky a nič viac.

Epi

Ako ti ju mohli diagnostikovať, keď si nemala záchvat ešte? Resp. na základe čoho ti ju diagnostikovali, ak smiem?
Všetky odpovede na tvoje otázky nájdeš na nete. Ako epileptička nesmieš piť alkohol, myslím, že ani kofeín by sa nemal prijímať a žiadne drogy. Treba dodržovať spánkový režim, vyhýbať sa stresovým situáciám, aj nadmernej fyzickej záťaži... A tých faktorov je ešte veľa, preto píšem, že si pozri na nete, dozvieš sa oveľa viac. Mne najviac škodí nedodržiavanie spánkového režimu- patrí medzi to aj spánok cez deň. A taktiež treba pravidelne užívať lieky tak, ako to máš určené od lekára.