Ahojte, mám 22, priatel je starši, sme spolu už nejaký ten piatok. A dnes sme už spolu SKORO mali sex. Ale nemali. A viem, že nabuduce ked už k tomu bude mať dojst, budeme sa musieť chrániť.
A nie, nie je to preto, žeby som mu neverila, že ma ine alebo že nie je zdravý. Je to preto, že najprv si chcem dokončiť VŠ, zamestnať sa, kupit si byt a AZ POTOM riešiť deti. Problemom je aj, že ma rakovinu, dalšia vec, pre ktoru nechcem otehotnieť, pretože by mohol zomrieť a nechcem byť slobodnou mamičkou a aby dieťa nepoznalo otca.
Serie ma tato zhypersexualizovana doba kde je podvádzanie bežné a všade kam pozriem funguju kamaratstva s vyhodami a sex bez lasky. A vždy ti ludia maju šťastie a tie ženy neotehotneju.
Ja svojho priatela milujem, aj on mna, ale doteraz som nemala sex(som panna) preto, že som nenašla nikoho takeho (až teraz) na sex a tiež najmä preto že som sa desivo bála tehotenstva. Moja mama bola plodná ako jabloň a hned mala deti.
Milujeme sa, ale deti nechceme, lebo vieme, že náš vzťah bude pre jeho chorobu a vek iba dočasný. Nikdy som ešte nebola na gynde ani a nechcem sa pchať chémiou. Rada by som uprednostila kondomy no dnes čo čitam na nete, tak je mi zle. Ze ako ich chlapi nechcu pouzivat a potom ked babu nabuchaju, tak zdrhnu. Alebo čitam take nazory že vo vztahu kde je laska a ti čo su važni partneri nepouživaju ochranu. Ok, ale ako je potom možne že nemaju deti? alebo že maju dlhodobe manželstva max. 2 deti? Je par veriacich rodin čo viem, že ju nepouživa lebo maju cca 10 deti. Ale ved dnes už je len 1 ťažko uživiť. A za to nikdy nemam mat sex z lasky ked ostatni si ho uživaju kazdý týžden s inými bez lasky?
Potom čitam, že neotehotneju lebo maju prerušovany sex. No viem že je x pripadov čo ženy takto otehotneli a že vedia otehotniet aj z tej tekutiny čo vychadza este pred ejakulatom. A neviem kde je pravda, každý nazor ma svojich stupencov ktori hovoria presvedčivo.
Myslim že moj priatel neodmietne kondom ak to navrhnem, len ma udivuje nazor tych čo vravia že ho nepouživaju alebo že stači prerušovany styk. Prečo klamu? Ved uz by mali vagon deti keby sa nejak nechranili.
Teliesko nechcem, lebo to zabija už oplodnene vajicko. A aj pri HAK to asi tak je. Za jedinu normalnu ochranu považujem kondom. Nejake uprimne rady? Ďakujem.