Nechraneny oralny sex

Príspevok v téme: Nechraneny oralny sex
Spravilsomchybu

Ahojte,včera som bol na private s prostitutkou a proste robila mi fajku s gumou,lenže ovisol mi tak mi gumu dala dole a honila mi ho a počas toho mi ho oplula a cely naslinila,tak som si pomyslel,že ked mi ho už celý oslintala,tak mi ho môže aj vyfajčiť bez gumy -ja viem je to strašne hlúpe odomňa asi nejaky skrat a ja sa teraz strašne bojím,že ma takto mohla nakaziť niečím. Aká je pravdepodobnosť,že ma nakazila ?Mám si dať spraviť u kožnej krvne testy na pohlavne choroby ? A kedy?Je lepšie ísť čím prv alebo mám počkať mesiac ?Je možnosť,že ma nenakazila vôbec ?

SofiaElla

eleo, vážne ma nerozčuľuj tým, že nie si schopný pochopiť napísanú vetu. Pohlavné choroby a choroby, ktoré sa môžu preniesť (percentuálne) aj pohlavným stykom, to je rozdiel. Pri pohlavných chorobách je nutné, aby došlo k zmiešaniu telesných tekutín (krv, spermie, sekrét z pošvy, menšie percento pri slinách atď..) Asimilovať všeobecne znamená prijať niečo (do seba, do niečoho), v mojom prípade to znamenalo prijatie. Pre prenášanie pohlavných chorôb musí prísť k zlúčeniu dvoch telesných tekutín, jednej nakazenej a druhej, ktorá ju príjme.

eleo

SofiaElla: len strucne. O teorii zial nevies nic, pleties si pojmy a ohanas sa cudzimi termitmi typu asimilacia krvi, celkom by ma zaujimalo, co si pod tymto slovnym spojenim predstavujes :-) Prepac, ale nasa diskusia je uplne jalova. Netusis co su STD, tahas sem HIV, mimochodom sanca chytit HIV pri oralnom sexe je vyrazne mensia, ako ostatne STD vzhladom k objemu krvi potrebnemu na prenos.

Pre ostatnych: sexualne prenosne ochorenia sa nazyvaju tak preto, ze su to ochorenia prenosne sexom. A ako uz sikonejsi tusia, oralny sex je tiez sex. Takze cokolvek, co sa da chytit pri nechranenej sulozi, sa da chytit aj pri nechranenom oralnom sexe - kvapavka, herpes, chlamydie, syfilis ci HPV. Symptomy tychto smakulad si kazdy vie dohladat na internete, rovnako tak inkubacnu dobu.

SofiaElla

eleo, calm down, medicína 100% nepozná, ale nie sme tu na teoretizovanie. Pri situácii, ona jemu robí orál, je z hľadiska prenosu telesných tekutín na tom rizikovejšie ona. Žltačku, herpes (aj keď sa rozoznáva aj genitálny, ale to som spomenula) za pohlavné choroby nepovažujem (hoci sa takto prenášať môžu). Pri HIV by muselo prísť k asimilácii krvi (predpokladám, že pán ani nemenštruoval, ani nemal žiadne natrhnutie), predpokladám, že jeho penis takisto nevstrebával jej sliny, takže čo sa týka ostatných pohlavných chorôb, bola jednoznačne ohrozená ona (ak zhltla jeho spermie). Inak, ďakujem za teoretickú radu, doplň si vedomosti aj ty.
PS. Viem o teórii, ešte raz zdôrazňujem, odpovedala som prakticky. Len aby sme sa pochopili.

eleo

SofiaElla: mala rada aj pre teba, tiez investuj do vzdelania. Nechranenym oralnym stykom mozes preniest takmer vsetky pohlavne choroby.
Ze prostitutky chodia na povinne lekarske vysetrenia, prosim vas preberte sa, prestante pozerat americke serialy a hlavne prestante verit nezmyslom pasakov preboha.

Vela stetiek robi oral bez gumy, ak by boli vsetky nakazane, tak cele Slovensko uzavru pre epidemiu. Takto to nefunguje. Pravda je taka, ze mozes chytit prakticky cokolvek, ale tiez nemusis. velku ulohu zohrava aj tvoj imunitny system. Par dni (10-14) sa pozoruj, ak nebudes mat ziadne klinicke priznaky, tak si pravdepodobne v cajku. Do tej doby ziaden sex.
Ak sa objavi palenie, svrbenie, vyrazka a pod. tak k urologovi alebo dermatovenerologovi.

fffffff

na Slovensku, či v tv seriáloch ??
tak jedine tam... tu nemusia, nechodia.... viem o čom píšem!! je to overene, hádať sa nebudem
je to vaša nevedomosť a naivita, nie moja ..

fffffff

to je blbosť, nechodia na prehliadky
vo svojom záujme možno inak nič také, to viem
ak súhlasila s fajkou bez gumy tak počítaj s tým že bežne fajčí bez gumy a to bežne baby nerobia pretože sa boja aby niečo nechytili a od takej ani ty nič nechytíš...ale také čo bežne fajčia ciciny bez gumy, to sú žumpy, potrebujú prachy takže je im to jedno, väčšinou sú závislé atď
riziko že niečo chytíš máš na 99,9 percent
nemusí sa ti to prejaviť no môžeš to ďalej prenášať
ak máš manželku, priateľku a budeš s ňou tak hpv, nejaké mykózy a iné ženské problémy.....v lepšom prípade....

Shayleen2

Pravdepodobnosť nakazenia by mala byť nulová pretože prostitútky musia chodiť na pravidelné lekárske vyšetrenia a tam sa im robia testy na pohlavné ochorenia.

Kebyže mala prostitútka nejakú chorobu tak by ťa mohla len z krvi napr keď ma krvavé ďasno nakaziť ale zo slin nie.

Kebyže si sa nakazil tak na krvne môžeš ist az za 2 az 3 mesiace

SofiaElla

to nie, pohlavnú chorobu takto nemôžeš dostať, Prostitútky používajú pri fajke gumu napr. z dôvodu herpesu, keby ho mala na ústach, aby ti ho nepreniesla na penis. Ale klasické pohlavné choroby sa takto neprenášajú.
Malá rada na záver: investuj najskôr do vzdelania, potom do prostitútok ;)