Dobrý deň. Chcela by som sa spýtať ohľadom cien neviditeľného strojčeka a kovového. Ešte nemám 18, tak by mal byť kovový lacnejší, či? Alebo poisťovňa pripláca aj na neviditeľný? Ide o to, že zuby sa ževraj ťažko umývajú so strojčekom... A celkovo má kovový strojček dosť nevýhod. Je tam veľký cenový rozdiel, ak počítam náklady na celú liečbu?
Ďakujem
Invisalign vs kovový strojček
Ja mám kovový a na cca 730 dní :) Zatiaľ ho mám 9 mesiacov a zuny už mám úplne rovné a bez medzier :D Aj z takéhoto Ti poisťovňa platí do 18 rokov len približne polovicu liečbym u mňa to robí dokopy cca 3000 eur. Ale nevidím dôvod prečo by poisťovňa tú časť čo deckám hradí nepreplatila aj pri Invisaligne :) Len ten sa nedá používať vždy :)
Ja mam invisalign a stojí ma tak 5000 eur a budem ho mať 430 dní. Mám 43 sád a každú nosím 10 dní. Strojček je fajn, ale niektoré sady trochu odstávajú od zubov a robia odreniny v ústach. Ale inak som spokojná, lebo môžem jesť hocičo, stačí si ho vybrať (môžeš si ho vybrať až na 4 hodiny denne) a nikto nevie, že máš strojček. Plus nemusíš chodiť každé dva týždne k zubárovi keď ti dá naraz viacej sád
Neviditelny strojcek ti urcite nepreplati poistovna...... to je novinka pokial viem a taky ti neviem ci urobia ked nemas este 18......preco si ceny nepozistujes na internete?? Tam mas priamy zdroj.... da sa to velmi lahko porovnat