Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Neviem čo robiť ?

Príspevok v téme: Neviem čo robiť ?
Phorbs

Ahojte mám neskutočný problém s ktorým si neviem rady. Ide o priateľa a o moju mamu. Kde začať ?
Dala som sa do kopy cca 2,5. Roka dozadu s terajším priatelom. Po pol roku som zistila že má podviedol (som človek čo to dokáže odpustiť) stalo sa to druhýkrát - nechápala som ako to môžem aj druhýkrát odpustiť. Medzi tým xy krát som videla ako si píše so svojojimi bývalými. S jednou dokonca mali sex cez kameru teda aspoň ju o to žiadal (čítala som mu to v mobile - anime niesom na to k***a hrdá) ale dôvera sa stratila. S druhou bývalou si len píšu že by sa strašne chceli stretnút a že medzi nimi je stále iskra atd sračky. Áno mám sa do hrozne dotýka neviem čo robiť nespali sme spolu hádam 6 mesiacov. Aj keď aj chcem on to vždy nejako zakeca. Splnila by som mu Modré z neba ale on so mnou zachádza ako s handrou. Neviem čo s tým. Áno rozmýšľala som že sa rozideme ale my sa naozaj máme radi :( a keď sme sa rozišli tak na 4h Max.
To prečo nedokážem byť sama a potrebujem podporu (aj keď od neho jej veľa nemám) tak preto že mamina má rakovinu pečene - neviem koľko dní / mesiacov jej zostava ale veim že keď ten deň príde nezvládnem existovat sama :( je to vypočítané ale asi by som to sama nezvládala. Aj keď mám vedľa seba takého človeka ako je on. Zatiaľ čo ja sa starám o mamu som s ňou deň noc on ide v pohode do mesta vypiť baviť sa s kamaratmi, nechcem mu to zazlievat. Ani nemôžem. Ale vy ma chápete však ?
Veľa ľuďom sa uľaví keď to zo seba dostanú von ale mne ani nie. Ja len viem že keď s ním niesom chatuje si s bývalými a ten pocit mi naozaj nerobí dobre.
V robote si toho všimli celé dni som uplakaná (kôli mamine a kôli nemu) zaostávame za ostatnými nemam chuť ani existovať.
Neviem myslíte že v takomto prípade je potrebné vyhľadať odbornú pomoc ? Alebo to je proste len blbé obdobie ? Ktorý a problémov mám vyriešiť ?(PS nemám veľa kamarátov asi 6 a nikto neviem ani o jednom z mojich problémov. Keď sa s nimi stretnem ak mi to mamin stav dovolí, je úžasné ako sa všetci bavia teším sa s nimi a neriesia mňa nevidím tie lutostive pohlady- takže kamarátov by som z toho problému vynechala)
Ak ste to dočítali až sem Gratulujem a ďakujem krásne deň želá P.

DajSaDokopy

Tu handru zo seba robis ty. Chyb ti stipka sebaucty. Ako dokazes odpustit neveru nepochopim, odpustit 2x je sialenstvo ale on ta nepodviedol iba 2x lebo by inak chcel mat sex, on ta podvadza konstantne.

TheTruth

Či ťa chápeme ? Vážne ? Máš v hlave piliny ? Najskôr tam nemáš nič, ani tie piliny.
Dúfam, že toto je fake, pretože už naozaj nechápem, ako môžu takí hlúpi ľudia existovať.
Hlúposť nemá hranice, ako vidím.
Že sa máte radi ? Opravím ťa: TY ho máš rada, on teba nie. Prečo, to nechápem. Je jasné, že niektoré ženy to nemajú v hlave v poriadku a ja som rada, že nepatrím medzi ne. Mám trochu sebaúcty narozdiel od teba.
Tvoj priateľ je nechutná sviňa, radím ti, rozíď sa s ním. Ak nie, zaslúžiš si, čo máš.

A je mi ľuto, čo sa deje tvojej mame. Rada by tom tú rakovinu mala ja, namiesto nej.
Je smutné, že ľudia, ktorí chcú žiť, umierajú a ľudia, ktorí chcú umrieť, žijú ďalej (až na niekoľko výnimiek).

poradim38

Ty kokos.... teba nejaky zebrak sprosty podvedie 2x a ty mu akoze normalne odpustis a tvaris sa ze sa nic nestalo?? Ako to by som ja v zivote nedokazala..... a moja rada znie aby si ho poslala do prdele a potom nech lutuje aky bol..... viem ze sa to moze citat tazko ale taky clovek ta pravdepodobne ani nemiluje, ma ta iba tak na zabitie casu niekedy, kedze uz aj na sex ma byvale a kade koho..... dalej mi nejde do hlavy ako s takym clovekom chces vobec nieco mat ked vidis ze sexu ma dost a odmieta ta.... ved v tom vasom vztahu nic absolutne nic nefunguje, to ako naco si stale snim a natahujes svoje trapenie???? Ty by si mala vsetko co ta tazi skoncit, sustredit sa na svoju maminu, aby si snou teraz bola vela casu a najst si nieco na odreagovanie, aby ta to nezhltlo tak, ze ochvilu budes na tazkych antidepresivach....... a ano mala by si zajst k psychologovi zatial a rozid sa s tym de*ilom prosim ta

cunderbejbe

Nuž čo už :D čo ti poradiť? Dobrovoľne trpíš, dobrovoľne zo seba robíš handru niekomu čo ťa má v paži. Dokonca spolu ani nespite. Prečo v tom vzťahu zotrvavas? Mamina ti odíde a vieš čo on vtedy urobí? Pôjde si vytrtkat nejakú kamosku a na teba bude zvysoka s**ť. Ale podľa všetkého toto chceš a potrebuješ pre svoj duchovný vývin :) tým že mu stále odpustas tak on to už berie ako normálne, raz mi odpustila, odpustí mi stále. Tiež som kedysi dobrovoľné žila v pár takýchto vzťahoch až som pochopila že kvôli sebe tento kolotoč sebatryznenia musím zastaviť. Nikto iný to za teba nespraví, len ty sama a už vôbec nie nejaký nový chlap, či vzťah. Tu neplatí klin sa klinom vybíja. Daj sa najskôr sama dokopy a až vtedy rieš vzťahy... Veľa šťastia ženská

Pag

Liečbu urýchli podľa mojej teórie pokojná psychika (nie veselá), čiže toto by som tvojej mame doporučil. A čo sa týka toho ostatného, tak je divné, že to všetko okolo teba tvoj priateľ neberie do úvahy. A čo sa týka práce, tak tam asi budeš musieť hrať záujem, aby si si prácu udržala.

SofiaElla

Ajeee, ženská, ty máš vážny problém.
Podviedol ma raz, podviedol ma druhý raz, nespíme spolu, oporou s maminou mi nie je, ale určite ma miluje.
Asi vieš, čo príde. Realita na anonymnom fóre. A to už nebude žiadny fór.
Čo ti mám na to napísať? Ak chceš byť handra, tak buď handra pre svojich rodičov, tí ti dali aspoň život. Spamätaj sa holka, veľmi rýchlo.

Rozmyslam

Je mi ta velmi luto, ale nemyslim, ze ta ten chalan podrzi, ked ti mama odide. Vy zeny ste velmi zvlastne neracionalne stvorenia, vy aj viete, ze to co zijete nie je dobry zivot, aj viete, co treba urobit, ale podliehate zvlastnym citom a asi radi trpite, inak si to neviem vysvetlit. Drzim palce!