Ahojte,
mam priatelku skoro 3 roky, vselico sme si zazili a obaja mame do 30 rokov. Nedavno sme boli spolu vonku a ona tam stretla chalana s ktorym kedysi spavala a hodnu chvilu sa bavili aj ked som ju viackrat volal aby sa vratila k nasej partii. Potom mi povedala ze chalan jej povedal ze stale ma o nu zaujem aj ked vie ze sme spolu. Po par dnoch jej napisal ze ich rozhovor ma stale v hlave. O par tyzdnov na to pridala fotku na socialnu siet, po ktorej jej napisal nieco v zmysle ze je velmi sexi(to sa mi sama priznala). Ja som nemal spravit co som spravil ale otvoril som si ich chat a videl som ze vsetky spravy az na poslednu boli zmazane. Vycital som jej, ze preco mu nepovie, ze ma priatela a ze sa to moc nehodi jej hovorit take veci. Ona mne zas ze jej leziem do sprav, co plne chapem, spravil som chybu ale ked som videl ze jej zas pise nedalo mi to. Ona len tvrdila ze o nic nejde ze nech jej nedirigujem co ma robit. Ja som jej tvrdil ze necitim z jej strany respekt ked mu na tie veci nic nepovie. Viem ze by ma s nim nepodviedla no aj tak mi to prekaza. Myslite ze to moc prezivam a spravam sa jak hysterka alebo frajerka by mohla tiez reagovat inak?
Dakujem za reakcie
Peto
O co vlastne ide
presne. dobre si urobil. ries to. vykecaj to s nou. povedz jej co si myslis a chalana ked tak konfrontuj sam nech ti nerype do zeny. apropo ked ona nema zaujem mu povedat ze je zadana... premyslel by som si ci s nou chcem byt.
Vobec sa nespravas ako hysterka a dobre si urobil ze si isiel jej do sprav, lebo si mal na to dovod.... chcel si sa uistit a ona ti za to nemala co nadavat, skor by sa mala chovat inak a vysvetlit preco spravy boli zmazane..... cudujem sa tebe ze jej tak silno veris ze by snim nic nemala... uz len to ze si spolu pisali a spravy mala vymazane, mi pride dost velky dokaz.... este po tom co jej povedal ked sa stretli a po tom co jej pise pod fotky.... byt tebou by som sa zacala do toho starat, lebo ked to je tak ze ty nic neriesis a ona robi co chce a potom je este aj neprijemna ked sa ides uistit do sprav, tak to sa necudujem ani keby ta uz davno podviedla....treba verit to ano ale aj preverovat, zvlast ked nastane takato situacia