O co vlastne ide

Príspevok v téme: O co vlastne ide
Peter888

Ahojte,
mam priatelku skoro 3 roky, vselico sme si zazili a obaja mame do 30 rokov. Nedavno sme boli spolu vonku a ona tam stretla chalana s ktorym kedysi spavala a hodnu chvilu sa bavili aj ked som ju viackrat volal aby sa vratila k nasej partii. Potom mi povedala ze chalan jej povedal ze stale ma o nu zaujem aj ked vie ze sme spolu. Po par dnoch jej napisal ze ich rozhovor ma stale v hlave. O par tyzdnov na to pridala fotku na socialnu siet, po ktorej jej napisal nieco v zmysle ze je velmi sexi(to sa mi sama priznala). Ja som nemal spravit co som spravil ale otvoril som si ich chat a videl som ze vsetky spravy az na poslednu boli zmazane. Vycital som jej, ze preco mu nepovie, ze ma priatela a ze sa to moc nehodi jej hovorit take veci. Ona mne zas ze jej leziem do sprav, co plne chapem, spravil som chybu ale ked som videl ze jej zas pise nedalo mi to. Ona len tvrdila ze o nic nejde ze nech jej nedirigujem co ma robit. Ja som jej tvrdil ze necitim z jej strany respekt ked mu na tie veci nic nepovie. Viem ze by ma s nim nepodviedla no aj tak mi to prekaza. Myslite ze to moc prezivam a spravam sa jak hysterka alebo frajerka by mohla tiez reagovat inak?
Dakujem za reakcie
Peto

mamita1

akože pravdu povediac tým, že mu hneď nepovedala, že má partnera t dala najavo, kto je pre ňu dôležitejší :/ bohužiaľ

Peter888

Proste jej nedochadza ze tieto prejavy mi mozu vadit, aj ked som sa pytal preco s nim vtedy vecer neprisla k nam do partie lebo poznal tam takmer vsetkych tak povedal jej, ze nechce co bolo prirodzene ked jej vravel veci co jej vravel.

Peter888

Ona s nim spavala cca 5 rokov dozadu a ano mate pravdu isto tam boli sympatie a je mozne aj ze skor z jeho strany nezaujem vztahu lebo je to skor typ kurvickara no myslim si ze ani frajerka by s nim ten vztah vtedy mat chcela. To s tymi spravami povedala, ze spravila kvoli tomu aby som neziarlil aj ked to potom vyzera ze prave nieco zatajuje a toto sme riesili uz v minulosti. Poziadal som ju aby mu napisala ze nehodi sa aby jej hovoril a pisal taketo veci a povedala mi ze jej je to trapne ze je to jej kamarat ale ze ked to tak velmi chcem ze to spravi naco som jej povedal ze nemam zaujem aby robila co chcem ja ale ze mala by mat tolko chochmesu aby ju to napadlo aj samu. Ked jej poviem, ze si nezelam aby take veci robila tak mi na to povie ze ma pocit ze ju moc kontrolujem a riadim. Mne len proste take prejavy vadia lebo ja take nic nerobim a ked sa jej spytam ako by sa citila ona tak len povie, ze by jej to nevadilo co si uplne nemyslim pretoze to hovori len v zapale hadky.

Pilcuk

Ja byť na tvojom mieste, rázne jej vysvetlím, že si neželám, aby s dotyčným mužom viac komunikovala a aby s ním prerušila všetky kontakty. Ak by sa jej nepáčilo, tak už by ostával len rozchod. Ešte má takú drzosť urážať sa ona na teba (možno zámerne, aby od seba odvrátila pozornosť), pričom by to malo byť naopak a mala by mať dávno zbalené kufre...

Pikhart

Milý Peťo, tá žena má pochybnosti o tom, či byť (a ostať) s Tebou alebo nie. To, že ste spolu 3 roky, nemá v tomto prípade žiadnu váhu. Pokiaľ si ochotný vydržať, neprestávaj ju presviedčať (svojím správaním, nie rečami), že si pre ňu ten najlepší. Pamätaj na jednu základnú premisu, a to, že keď žena je o niekom presvedčená, že ho chce, kašle na všetkých ostatných a nezaujímajú ju.

SofiaElla

Tak ako píše adria (sorry za zjednodušenie nicku ;))
Napíšem síce teraz hrozný scenár, ktorý sa stať nemusí, ale aj môže, tak ho ber preventívne.
Ak to bolo kamarátstvo s benefitom, potom je takmer isté, že ona sa namotala a chcela viac, kým on asi nechcel. Nejako sa z toho dostávať musela, pravdepodobne si bol aj ty súčasťou toho procesu (hoci o tom ani nevieš, ženy si takéto veci nechajú pre seba). Ak sa takto chová, úplne súhlasím aj s tým, že ho stále niekde v srdci má a s "rozchodom" dodnes vyrovnaná nie je.
Vzhľadom na tvoju - inak odsúdeniahodnú reakciu - hrabanie sa jej v správach, usudzujem, že tiež podvedome tušíš, že k tomu chlapovi dosť silno inklinuje (asi si to len nechceš plne priznať).
Ono, smutné je na tom to, že ten chlapec je pravdepodobne lovec, ktorého bude tvoja priateľka baviť len dovtedy, kým ju znova úplne nenamotá.
Ak sa tvoja priateľka bude aj naďalej chovať podobne ako si opísal, potom je najrozumnejšie nechať to tak (dočasne, len slovo pauza vo vzťahu neuznávam), s odôvodnením, že nie si si istý, či ona vie čo chce, že necítiš, že by si bol na prvom mieste, máš - a to legitímny - dôvod na to, že jej momentálne úplne nedôveruješ a ona sama musí prísť na to, koho vlastne chce.
Inak to vidím tak, že teba bude zožierať žiarlivosť a ona si asi bude užívať aj mimo teba. Držím palce, nech sa to skončí čo najlepšie (snáď len chvíľkovým poblúznením).

a_dr1a

Mna zarazilo, co si "len tak" okrajovo napisal o nich, ze predtym spolu spavali..
Je rozdiel s niekym chodit zit a spavat. Akoze mali kamaratstvo s vyhodami?)
Pozri. Ak aj je kamaratstvo s "vyhodami", tak zeny sa takmer vzdy casom na svojich intimnych milencov kamosov namotaju zalubia. Ked je to za peniaze, tak si zena nevybera, moze vsak, ale tam ide hlavne o prachy. Ak s nim spavala, tak preto, ze sa jej pacil pritahoval ju, mozno bola donho aj zalubena. Vsak zadarmo by nespavala s niekym kto by sa jej nepacil, hnusil a nepritahoval ju.
A ked spolu iba spavali a nemali vztah, zrejme to nechcel ON. Ona si neskor narazila teba, vsak ty si ju do vztahu chcel. Nielen na sex. A k tym sms. Ak mala potrebu zmazat ich spolocne sms a komunikaciu, tak mala na to dovod. Keby nie, nemazala by ich. Ak to pravda nerobi pri vsetkych ludoch. No to pochybujem. A jej utok na teba a jej obrana su typicke pre pripady, ze "najlepsia obrana je utok". Takze aby si ty neriesil ju a ich, preco zmazala ich vzajomne sms, zacala ti nadavat :D
Chlapce. Pri tejto by si jej vernostou nebola ista. Ste spolu 3r a ona sa pri nom hra na nezadanu?) Keby chcela tak ho rychlo zrusi a ani sa s nim nebavi. Sama by to stopla. A to, ze s nim nieco riesi, svedci skor o tom, ze este minulost s nim nespracovala a kludne by pokracovala tam, kde s nim vtedy aj skoncila. Pri spavani. Ona vobec neberie na teba ohlad. Ze mate vztah. On neni jej kamarat. Znamy. Ex. Ale clovek s ktorym spavala. Toto nie je zena s ktorou by si mal pocitat do buducnosti. A uz isto nie mat s nou deti rodinu ai.

mickey21

trosku gule, dievcatko treba zrusit a vysvetlit jej, kolka bije, nie, ze sa bude tvarit este urazene, no a chlapikovi treba tiez povedat, ze este raz a prejdem ta roxorom....