bojím sa spoločného bývania

Príspevok v téme: bojím sa spoločného bývania
svk236

Ahojte, s priateľkou sme spolu niečo cez 2 roky. Prednedávnom som začal pracovať, chcel som sa odsťahovať od rodičov a tak som si teda našiel byt. Samozrejme že by tam dosť času trávila aj priateľka a toho sa začínam v poslednej dobe báť. Ešte začiatkom tohto leta sa totiž pritrafila príležitosť, že jej rodičia odišli na dovolenku a ona ostala sama doma, tak sme teda boli celý týždeň sami dvaja u nej. Vtedy som si začal všímať veci, že napr. nie je schopná poriadne povysávať (povysávala dosť narýchlo), alebo umývanie riadov žiadna sláva (polku tanierov som ešte musel umývať znovu) atď. Neviem či som len ja taký detailista ale proste si neviem predstaviť čo keď budeme spolu bývať. Keď som jej to povedal tak sa na mňa len odula a povedala že som puntičkár.
Aj vám by takéto niečo vadilo? Príp. ako by ste to riešili? Ďakujem

lienkaaaa

No inak dnešné mladé baby okrem manikury, pedikúri a kavičkovanie nič robiť nevedia.
Možno je tvoja svetlá výnimka ale neodporúčam, si s ňou kupovať byt, skôr chodte do podnájmu , aby si sa mohol z kratšej cesty vracať, lebo až sa nezmení a bude bordelárka, tak bude lepšie , ak sa z kratšej cesty rozídete, nie až potom ako sa zoberiete a budete mať deti, lebo potom budeš robiť všetko ty, lebo ani o deti sa nebude vedieť postarať.