Pozvanka na pozeranie filmu

Príspevok v téme: Pozvanka na pozeranie filmu
Qpqpqpq

S kamararkou sme sa bavili co cez tyzden. Reku by sme mohli pozriet film. Ze bud pridem ja alebo ona, ze sa dohodneme. Obaja mame 23 rokov. Neviem ako si to mam vysvetlit, ma zaujem o nieco viac? Sympatie medzi nami su, tak reku ci sa o nieco pokusit alebo na prvykrat pozriet fakt len film, druhykrat uz nieco skusit?

Dakujem

kavopicka

Tak dúfam že sa to zvrhne ( alebo už sa zvrhlo) :D pozerať film s kamoškou? Veď to je ako si ísť pozrieť zbierku motýľov

Qpqpqpq

Sme kamarati, hoci sme mali vzdy k sebe blizko. Ked pojdem ja, budem musiet autom. Ked ona, tak tiez. Cize moze pit len jeden, cize z vina nebude nic. Ostanem pri tom filme a uvidim ako to bude pokracovat, ze ci sa to nejak zvrhne alebo co. Dakujem vam.

fialovy_bocian

no, ak by si zavolal ty ju, v tomto veku by jej to malo byt jasne ze co chces. ak zavolala ona teba, tiez by si uz mohol vediet. to ti my nepovieme. dali ste si uz pusu? ma o teba zaujem? chod 4 sure, kup flasku vina (alebo dve) a sleduj ako sa sprava. hlavne netlac na pilu abys' to neskazil. a ked budes vidiet ze chce, tak chod do toho lebo skoncis ako kamarat. jednoduche ako facka.

poradim38

Boze ved ta normalne zavolala na film, ale to je typicke, muz si vzdy mysli ze zena chce len sex aj keby ho pozvala neviem kam...... nic na nu neskusaj prosim ta, pridi normalne na film tak ako ta pozvala a neries nic ine........