Dobry den,co si myslite o tom ked vycitam mojmu chlapovi ze si na FB aj IG pridava same baby z mesta kde sa prave nachadza ?? Vykrikuje mi ze mu zakazujem mat kamaratov ako mu to spomeniem preco to robi . Ma 24 rokov (vacsinou su to dievcata 15-20 rocne). Zacal aj dost pit aj to som mu vytkla ale zas som bola zla len ja
Teraz sme sa pohadali strasne a on si ma vsade blokol .. Tak neviem ci som ja uz taka p... ze mi to vadi (ked ma na fb cez 3tisic priatelov a na ig ma okolo tisic co on sleduje a jeho iba 600daco)
Alebo je to normalne ??
Ja si pridam iba koho poznam osobne,nikdy som nepotrebovala si pridavat niekoho lebo je pekny a neviem co,s nikym druhym som si nepisala ani sa nestretavala .. Normalne by som to neriesila ale zaujima ma aj inych nazor na toto ci teda je to normalne alebo to normalne neni ?? Ma dlhy a kedysi bol aj na psychiatrii lebo sa chcel zabit. Mne nic akoze nevadilo s toho ved ja by som mu pomohla aj pomahala som mu tak neviem zrazu preco taky postoj zaujal voci mne ze som zla panovacna ze mu zakazujem vsetko
Nazor na mojho “frajera”
S tym nic nespravis, on taky bude a mozes sa nadrapovat kolko chces on vzdy z teba nakoniec spravi hysterku ktorej vsetko vadi, taky clovek aky je tvoj frajer by nemal mat ziadne vztahy ked potrebuje robit taketo veci... a riesenie? Odid od neho co najskor a nestracaj dalej cas
kopni ho do zad*u debi*a
Dievca drz sa toho chlaoa, neopovaz sa ho opustit, je to tvoj osud :)
Apropo, ty si v minulom zivote musela byt poriadna mrcha, ked ta teraz stretlo toto.
Je uplne jedno, co ti tu kto napise, ty aj tak vnutorne vies co mas robit a aj to, ze to neurobis...
Uz len podla toho tvojho opisu by som povedal ze nohy na plecia! Ocividne je trosku psychicky nestabilny a vztah s takym clovekom je ako za trest.
skôr mam zlý názor na teba že si s takym primitivom vôbec vo vzťahu