Da sa prekonat nedovera vo vztahu

Príspevok v téme: Da sa prekonat nedovera vo vztahu
Dallaa30

Ak vam priatel klame,aj v malickostiach ako by ste reagovali? K veci moj priatel udrziava vztah s kamaratkou o ktorej vie ,ze je do neho zamilovana pise mu neustale vola . On ju ignoruje iba ked je somnou,nezijeme spolu v jednej domacnosti a vidavame sa vacsinou iba cez vikendy . Sme spolu nieco cez rok. Ked som na to prisla ,teda na ich pisanie tak povedal ze ju pozna dlhsie pimohla mu k praci kde aj sama pracuje. Ze jej je zaviazany aj ked vie ze ona by chcela nieco viac ako on ze to nedokaze snou ukoncit. Ja ale nechcem aby ukoncoval kamaratsvo. Len mi vadi ze v praci taji ze ma priatelku,tiez nepoznam jeho kamaratou. Rodicov poznam a to len preto lebo zije u nich. Vadia mi tie klamstva,a tajnosti..... Neverim mu...komunikacia je onicom .... Cakala som ze sa to zmeni,ze zacne si stat za slovom co slubi ze aj dodrzi ze nebude nic tajit,ani klamat........nestalo sa tak. Nejaka rada? Dakujem

Pikhart

34 ročný chlapík to má mať v hlave v poriadku. Tento evidentne nie. Odporúčam Ti toto: Nohy na plecia a preč od neho. V budúcnosti Ťa s týmto typom človeka nič dobrého nečaká. Bodka.

Dallaa30

SofiaElla ma 34r..... A suhlasim s tvojim nazorom. Asi to bolo len o sulozi. A nechcel sa pripravit o to jedine. Dakujem za nazory.

SofiaElla

Dalla, prečítaj si, čo si o ňom napísala, ako sa k tebe chová. Predstav si, že by ti toto rozprávala nejaká tvoja kamoška a na konci by dodala, že ale ten chlap ju určite miluje. Nehovor mi, že by si jej verila..
Okrem toho, nehnevaj sa, ale koľko má ten chlapec rokov - desať??? Že klamem ti, aby si ostala so mnou...
Podľa mňa mu niečo vyhovuje na tom vzťahu (napr. pravidelný sex), ale láska to asi nebude..

Dallaa30

Ked sa to snazim ukoncit,tak povie ze nechce ma stratit. Ze chce aby som bola stastna. Ze nevie co ma urobit ,alebo povedat. Vraj klame a taji preto lebo sa boji ze snim nebudem chciet byt. A ked ,ho ignorujem ze koniec,tak mi zacne po par dnoch pisat,a posielat kvety domou. Som stoho zmetena a neviem co si mam mysliet.

SofiaElla

Takéto jeho správanie, ako ho opisuješ, mne strašne pripomína správanie chlapov k tzv. prechodným kočkám. Súhlasím s tým, že ak sa naozaj takto chová, nejde určite o prejav toho, že by ťa skutočne miloval.