Zvláštny vztah

Príspevok v téme: Zvláštny vztah
Vevevevi

S priateľom sme spolu dva roky.Zo začiatku bol vzťah fajn.Momentalne mi náš vzťah príde,ako nefunkčný,toxický.Citim sa sama.Vedie dva zivoty,jeden so svojou prvou rodinou,kam chodieva starať sa o dom,v ktorom stále žije ex a druhý so mnou a s mojím dieťaťom.Za dva roky som nespoznala nikoho z jeho okruhu známych.Ked mi hľadal prácu,- hľadal ju pre známu.Za dva roky si ma nepridal má FB.Do nášho súkromia nasťahoval syna,s ktorým je stále,poobede,vecer,na pive sú dosť často väčšinou večer som sama,prestali sme intímne žiť nemáme kde kvôli súkromiu,prestal s nami tráviť čas na moje narodky večer trávil so synom v bare.kef som mu to vytkla ani sa neospraveflnil.Financne nám dosť pomáha,nerozumiem prečo je ale s nami.Stale sa hádame,so synom si nevie rady tiež sa sťažuje že mu lezie na nervy no má druhý deň ho zasa obranuje.Tvrdi ako nás ma rad,ale ja to tak necitim.Nechapem,prečo je s nami.Stale sme pohadani.napisala som to stručne,čo si o Tom myslíte?

poradim38

No asi mu je lepsie s jeho ex, ku ktorej chodi.... a musis to brat tak ze si obranuje syna preto lebo je to jeho syn a pokial ty mas dieta ktormu nie je otcom on tak sa nediv tomu ze je mu jeho syn prvoradejsi ako ty s tvojim dietatom.... mna by zaujimalo aky ma vztah k tvojmu dietatu, ci robi nejake rozdiely alebo ho bere ako vlastne.....

Pikhart

To Tvoje dieta je aj jeho dietatom? Ak nie, tak sa za prve necuduj a za druhe si najdi niekoho ineho, nakolko tento chlapik absolutne nema zaujem zahrnut Ta do svojho zivota. Viem, ze pre zenu - slobodnu matku nie je vobec jednoduche najst si nejakeho schopneho partnera, ale treba urcite zvazit, ci nie je v konecnom dosledku lepsie ostat sama, ako sa o partnera delit so synom - podla popisu zacinajucim alkoholikom. Jednoducho ten pan Ta neberie vazne, a cim skor si to priznas, tym lepsie pre Teba.