Dobry den,mam 35 rokov,som stale panic. Vztah som mal iba v pubertalnych rokoch. Vo vyssom veku uz nie. Stravujem sa zdravo,posilnujem,navyse som obrezany,dodrziavam hygienu,ale neviem najst sposob ako niekoho spoznat. Nemasturbujem az tak velmi casto,pretoze to nieje pre mna velmi potrebne... Ako si mam niekoho najst? Cez zoznamku skusam,ale tam mi nikto nesedi...pri tom som sympaticky a vzdelany vysokoskolak. Dik za rady
35 rokov som PANIC
A nie si ty nejaky narocny??? O panictvo sa ma prist az po svadbe ale to je podla toho ci si krestan. Ja som nebola panna az v 27 rokoch a vtedy som uz boly vydata. Ak chces deti,ak vela zarabas a navyse si obrezany a dodrziavas hygienu,urcite si niekoho najdes,neboj sa.Ak najdes tu pravu tak si robte uz co chcete. Drzim ti palce
malo pijes!
a co takto vyrazit von s priatelmi, nehovorim ze zrovna na diskoteku, tam aj tak chodia len cca 14tky, ale niekam do nejakeho intelektualnejsieho prostredia... kde je sanca, ze by si mohol natrafit na nejaku zenu s priblizne tebe vyhovujucimi kriteriami..drzim palce
Ked som bol v puberte, tak som chodil s dievcatami, ale taketo vztahy nemali vyznam... Bozkaval som sa vela krat
martin35, no jo.. to je fajn, ja som bola panna do 23r. a vobec nelutujem :-)
co s tym teda xces urobit? doverujes zenam? dokazes sa zalubit? sklamal si sa v laske..?
Ja si myslim,ze cim je muz vzdelanejsi a intelektualne zalozeny,tym menej sa mu dari v nadväzovani znamosti,pretoze jeho kriteria vyberu su niekedy prilis vysoke a navyse,ked odmieta povrchne vztahy na jednu noc,jeho sance prezit sexualnu skusenost su dost nizke.Navyse,kedze sam som v tomto veku a mam VS,poznam vo svojom okoli aj takych muzov,ktori o sexe ani nechcu hovorit,je to pre nich akoby tema-tabu,a to nie je spravne,aspon si to myslim.Potom to moze navonok vyzerat aj tak,ze su puritani alebo "suchari",a o takych,tiez si myslim,zeny az taky velky zaujem nemaju.Ja som tiez sam,ale aj ked neviem najst znamost,nemam problem o tychto veciach nahlas hovorit a tema sexu nie je pre mna tabu.
Do konca roka by si to uz mal spravit
jarna-mal som chut vela krat a chcem to s niekym aj teraz...chyba mi to...dnesny svet je aj taky,ze niekto o panictvo pride uz aj v 14ich
a nikdy si nemal chut skusit sex aspon s hocijakou zenou..?
vazne? fiha :-) obdiv, pane..