35 rokov som PANIC

Príspevok v téme: 35 rokov som PANIC
martin35

Dobry den,mam 35 rokov,som stale panic. Vztah som mal iba v pubertalnych rokoch. Vo vyssom veku uz nie. Stravujem sa zdravo,posilnujem,navyse som obrezany,dodrziavam hygienu,ale neviem najst sposob ako niekoho spoznat. Nemasturbujem az tak velmi casto,pretoze to nieje pre mna velmi potrebne... Ako si mam niekoho najst? Cez zoznamku skusam,ale tam mi nikto nesedi...pri tom som sympaticky a vzdelany vysokoskolak. Dik za rady

sergej

Nie je mi celkom jasne, ako moze niekto sam o sebe napisat, ze je sympaticky . . .
Ta zaujimavo hlupa veta o obriezke, zdravom stravovani a posilnovni je celkom zabavna :) (skryte nepochopenie reality ma vzdy fascinovalo)
Ak nie je tvojim cielom vystrelit si z ostatnych, tak si bud neinteligentny (na uspesne absolvovanie VS staci priemerna inteligencia a tento tvoj pochybny vyplod vyzera ako dielo niekoho s IQ gorily KOKO - najma kvoli tej casti o stravovani, posilnovni, ... <-> neschopnost najst sposob ako niekoho spoznat; nie si nahodou absolvent Mechanizacnej fakulty SPU v Nitre alebo nejakej podobnej elitnej vzdelavacej institucie ?) alebo psychicky chory, mozno oboje.

fjkdjfdkfjla

martin,no ja mam 22 rokov a som este panna...najhorsie na tom je ze ja by som to chcela len skusit,uprimne povedane vztah nechcem,sama neviem preco.....

sadell

Sex bez skutocnej lasky je nanic.Lovit partnerky len kvoli tomu,aby si si s nimi uzil,to je tiez nanic.Ale ako sa hovori:proti gustu ziadny disputat.

cesnek

Jo kamo asi 35 rokou si nedat dotela. Si borec ale asi chces prilis velku kvalitu a dokonalost lebo si myslis ze aj ty si kvalitny. A este kromu ked sa tak pestujes,to by si mal lovit kazdy vykend. Ja ti vravim zlata Europa a evropsky material. Tak sa doteho pusti a nehaluz. Good luck

sen

Ide o to,co vlastne hladas.Ci kratkodoby,povrchny vztah,alebo lasku.Ak ti ide iba o to,aby si ziskal sexualne skusenosti a vyrovnal sa tak inym muzom,tak potom fakt staci zajst do bordelu alebo na Kriznu.
Ci ti vsak tento zazitok nieco da,to neviem.Ja osobne si neviem predstavit mat sex s niekym len tak,aby som si "uzil".A aj ked nie som oblietavany zenami,skor ma odmietaju,zostanem sam sebou,aj keby som som nikdy v zivote ziadny sexualny vztah neprezil.Zostavam verny svojej predstave,ze sex by mal byt najkrajsi s tou osobou,ktoru skutocne milujem.Nepotrebujem s vyrovnavat tym,ktori v sexe nachadzaju len zabavu a lasku stavaju na vedlajsiu kolaj.
Ak osobu,ktora by ma milovala,nespoznam,tak bohuzial,aj ked mi to bude luto,zmierim sa s tym.Rovnako ako aj s tym,ze aj bez sexu sa da zit rovnako plnohodnotne,ak je clovek sam,ako aj s nim.Tak porozmyslaj,co ocakavas od zivota a co pre teba sex znamena.

kacicka

skus cez net oslovit aj viac dievcat.nevzdavaj to.mas najvyssi cas.neboj sa pozvat nejaku.moja znama tak isla na viac stretnuti cez net - no s kazdym len raz,lebo tiez jej nevyhovovali.az raz prisiel ten pravy,s ktorym je dodnes.

kolipo

Chlaaaape 35 rokov panic ? To je jak ten film 40 let panic :D , ale né počuj choď za k***ou na krížnu alebo nekde a poradne si to uži nech vieš aké to potom bude s nejakou ženou :D inú radu pre teba fakt nemám .

sin

Ahoj. Mna by cez to vsetko zaujimalo. Napis ake mas na zenu poziadavky. Cim by mala disponovat a cim naopak nie. Ja napriklad ziadam od zeny maximalnu uprimnost, otvorenost. Ziadam, aby sa nevyjadrovala vulgarne, aby nefajcila. Musi byt komunikativna, vesela a fyzicky mne sympaticka. Netreba krasku. Tak taky nejaky popis hod aj ty, martin35.