Chudnutie

Príspevok v téme: Chudnutie
XlX

Potrebujem pomoc. Schudla som, ale potom som výrazne pribrala a to kvoli tomu že som predtým skoro nič nejedla a spomalil sa mi metabolizmus. Potom som začala jesť tak že veľmi nepravidelne, sama som ani nevedela čo som zjedla. Teraz by som ale veľmi chcela späť schudnúť a už si to aj udržať. Prirodzene mám skôr tenšiu postavu, každý deň behávam( aj dlhé intenzívne, aj šprinty).To hlavné by som sa chcela opýtať ako sa mám správne stravovať a cvičiť.

XlX

Ja sa velmi ospravedlňujem za založenie tohto zbytočného fóra...bola som leniva a zufala nieco hladat...mám skor psychicky problem a myslim ze je to nikedy vazne a mala by som s tym nieco robit ale aj tak dakujem za odpovede

dobreuz

Vadí mi to, lebo keď raz vidí, že tri riadky pod ňou je téma o chudnutí, tak prečo nepíše tam, ale zakladá novú tému a zahlcuje tým fórum. Aj tak neviem čo si myslíte všetky ženské... že budete sedieť na p... a budete chudnúť? A toto isté dookola každý deň. A klasika, založí ďalšiu tému o tom istom a už ani sem nepodpíše... Naozaj logika... Asi sa vykašlem na toto fórum, aj tak 90% tém sú trolly.

dobreuz

Ci boha ešte koľko tém o chudnutí? Šak každá 3tia téma pomaly!!! Píšte tam a nezakladajte ďalšie krucinál!!! Tam behajte 50 km a schudnete že budete mať 0% tuku! Pohyb, pohyb a ešte raz pohyb!!!