Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Antidepresiva

Kaido

Ti ludia co tu stale radite synteticke AD a nebodaj ti chudaci co nad tym rozmyslaju ze ich budu uzivat precitajte si pozorne toto a zvazte este raz:
Len pre informaciu pretoze vela ludi o tom este stale nevie a chamtivy farmaceuticky priemysel a cely dalsi kolos okolo nema zrovna zaujem chranit ludi a ich kvalitu zivota ide im v prvom rade o prachy a parazitovani na utrpeni inych.

Takze lieky, ktore vam mozu permanentne znicit, pripadne permanentne znacne zhorsit sexualny zivot su:
1. Antidepresiva (najme SSRI a SNRI) sposobuju u mnohych jedincov "Post SSRI sexual disfunction" ktora zahrna napr. permanentne znizene libido, impotencia, neschopnost dosiahnut orgazmus alebo ho menej precitit, necitlivost genitalii atd. Tieto neziaduce ucinky su vo vela pripadoch trvale a po vysadeni lieku sa uz nikdy nevratia do normalu a sexualna dysfunkcia sa moze vyskytnut u muzov aj zien.

2. Inhibitory 5alfa reduktazy (finasterid, dutasterid) - lieky pouzivane na zmensenie prostaty a proti muzskemu vypadavaniu vlasov - sposobuju v mnohych pripadoch "Post finasteride syndrome", ktory zahrna napr. permanentne znizenie libida, permanentnu impotenciu, gynekomastiu, necitlivost genitalii, depresiu atd. Rovnako sposobene vedlajsie ucinky lieku vela krat nemusia vymiznut po jeho vysadeni a su dozivotne, dokonca tieto neziaduce ucinky sa mozu dostavit az po vysadeni lieku.

U inhibitorov 5alfa reductazy ako aj u antidepresiv (SSRI, SNRI atd) u kazdeho liek reaguje odlisne, niekomu sa moze po vysadeni vratit napr. 80 percent jeho predchadzajucej sexualnej funkcnosti a iny uz moze dozivotne zostat napr. na 20 percentach svojej povodnej sexualnej funkcnosti a iny zas nemusi mat pocas uzivania lieku ziadne sexualne problemy, tieto vsak nastanu az po jeho vysadeni.

Chcem upozornit ze do dnesneho datumu vsetky postupy liecit Post SSRI sexual dysfunction a Post finasterid syndrom ZLYHALI a jednoducho neexistuje ziadna funkcna liecba.

Par linkov na podporu mojich tvrdeni, inak staci zadat do googlu "PSSD" alebo "PFS" a najdete mnoho informacii ako aj stranok, kde sa obete tychto liekov marne snazia najist pomoc za zniceny zivot.
rxisk.org
www.pfsfoundation.org

Dovod preco to pisem je ze uz pomaly 20 rokov trpim Post Finasterid Syndromom kvoli uzivaniu lieku penester (FINASTERID). Bohuzial v tej dobe som este nemal k dispozicii info ktore vam tu teraz poskytujem a vtedajsi pribalovy letak popisoval bezpecnost lieku tak, ze sa dal porovnat s bratim celaskonu.

Preto ak vam lekar bude predpisovat predmetne lieky, zvazte to riziko, ci vam to za to stoji. Pokial vas to ma zachranit pred spachanim sebevrazdy tak riziko je akceptovatelne. Ak ale len mate napr slabu uzkost, tak riziko sa akceptovat neda.

LLG85

Rozmýšľam nad tym ze skúsim najprv len ten pripravok Modin na prirodnej báze.Nechcem moc pchat do seba tie chemicke zbrndy.