Veľmi ma zaujíma mužský názor ale kľudne môžete sa vyjadriť aj baby o opačnom pohlaví :D ... Aké ženy vás priťahujú chudé čo majú váhu pod 60 kg alebo skôr tie čo majú do 70-80 kg ? Skôr milé múdre dievča ktoré nemá čas cvičiť a nemá vyšportované telo alebo ktorá väčšinu času trávi cvičením ale nieje veľmi vzdelaná ? priťahujú vás mladšie dievčatá (pod 20 rokov ) alebo staršie (nad 25 rokov ) ... kedy ste mali svoju prvú lásku ? o koľko bola od vás mladšia ? prišlo to tak náhodne alebo bolo to nejak plánované ? Ako dlho vám to vydržalo ? aké ste mali pri tom pocity ? Ako ste to oznámili rodine ? a ako to zobrala rodina ? ...trošku blbé otázky ale naozaj ma to zaujíma :)) vopred ďakujem za vaše odpovede :))
Čo skôr ?
aha takze preto si nemozem najst frajera lebo som mangalica? dnes rano to bolo sice 68,5kg, ale predsa sa to blizi na tych 70. Vysku mam 178cm. Citim sa ako obluda, tym padom neatraktivna pre muzov. Samota forever :(
Nedokážem pochopiť, ako sa môže nejaká žena vyžrať na 80 kg, hneď by som ju prehnal s bičom v ruke a takoj by schudla :D
70-80 kg ženy? To sú mangalice.