Ahojte je mi 15 a mám problém s mojim penisom neviem to už vydržať vždy mi stoji len pomyslím na niečo a už je hore a chcel by som ho mať v kľudnom stave skoro stale no nejde to môžete mi niekto prosím poradiť
Stoporený penis
Nemáš za čo denis :) Hlavne, nerob si z toho hlavu, pretože je to normálna fyziologická mužská reakcia na určité podnety, vnemy, myšlienky... V každom prípade, buď rád, že ti stojí ;) - si zdravý chlapec, ktorý sa vyvíja v zdravého muža.
@Hen ďakujem :)
Denis, myslím, že väčšina dospievajúcich chalanov má s týmto "problém". Nie je to problém, len to netreba veľa riešiť. Proste, nauč sa žiť so svojim penisom, či už je hore, alebo dole... Napr. dievčatá to oceňujú :) - páči sa im to. Aj ja som mal s tým "problém", no neskôr, ked som pochopil, že je to normálna reakcia tvojho penisu na čokoľvek, tak som to prestal riešiť. Proste si muž, a toto k mužskému pokoleniu patrí. (ak ťa niekto kvôli tomu odsudzuje, nemá to v hlave v poriadku). Napr. masturbácia niekedy pomáha (aj viac krát za deň) - ale, nehovorím ti, aby si masturboval len kvôli tomu, že ti to niekto povedal...
Si vo veku, kedy sa učíš ovládať sexualitu... neskôr s tým už nebudeš mať problém, poznávam to aj na sebe. Myslím, že každý si tým prešiel... Proste, nerieš to, lebo to neovplyvníš.
Tak na nič nemysli c: