Dobry den.Som zufala a neviem si uz rady. Skusala som to riesit po dobrom aj po zlom. Nic nepomaha.Vsetko sa len stupnuje.O co ide?
Pred par rokmi som prezivala hrozne zivotne obdobie. V jeden rok mi umrela matka aj babka,ktore som velmi milovala. Brat ma chcel obrat o majetok,ktory som roky splacala. Musela som sa starat sama o otca.V praci ma sikanovali a chceli ma z nej bezdovodne vyhodit. Rozisli sme sa so snubencom.Vazne som ochorela.Velmi vela zleho ma v tom case postretlo. Potrebovala som pravnu pomoc. Nasla som si jedneho pravnika,starsi, zenaty pan.Okrem pravnej pomoci,zaco som mu riadne zaplatila,sme sa postupom casu spriatelili. Oblubila si ma aj jeho zena.Stala som sa ako keby sucastou ich rodiny.Oni mali uz deti dospele,teraz su uz same v manzelstvach,maju deti.Bola som aj na ich svadbach. Sice na mna od zaciatku ich deti ziarlili,ale ustalo sa to.Ja som bola cele to obdobie-roky,sama. Tychto manzelov,ktori su uz tohto casu na dochodku,som vzdy brala ako svojich rodicov.Pomahala som im, som im oporou,denne som s nimi v kontakte. Ich deti nie su zrovna idealne ,naucili sa len brat-ale rodicom nic nevracaju spat. Iba chcu a beru,ale inak na nich kaslu.O to viac ku mne ti manzelia prilnuli.No a tento rok som spoznala jedneho muza.Po celych tych rokoch samoty. Sme spolu uz par mesiacov, planujeme zasnuby,na buduci rok svadbu.Velmi si rozumieme nielen my,ale aj nase rodiny si nasli v nas zalubenie.No ako sa ten pravnik dozvedel,ze mam vztah, zacal sa spravat ako sialeny. Bombarduje ma sms,mailamy.Telefonatmi.Vycita mi,ze som sa na nich vykaslala.Ale to nie je pravda.Pisem im,volavam,aj navstevovat ich chodievam.Je pravda,ze ked mam vztah,nieje to uz tak casto ako prv,ked som bola sama.Pisal dokonca uz aj psychologicke, ze co ma robit?Ze som nevdacna,ze som sa na nich vykaslala.A preposlal mi ten mail aj odpoved tej psychologicky.Bola som s priatelom v zahranici,vtedy som im aj z tade poslala za den aspon 1-2sms.Ten pravnik volal vtedy dokonca mojmu otcovi a vycital mu,ze kolko mi on pomahal a teraz ked mam frajera,uz na nich kaslem. Skusala som sa s nimi aj porozpravat.S tymi manzelmi. Predstavila som im aj mojho priatela. Teraz sme boli s priatelom tyzden spolu na chate a zas.Ten pravnik volal mojmu otcovi a vycital mu,ze na nich kaslem.Ze som nevdacna.Ze kolko mi on v zivote pomohol a ja sa takto spravam.Kazdy mi hovori,ze toto jeho spravanie nie je normalne.Ze sa sprava ako ohrdnuty milenec,ze na mna ziarli.Ja som s nim naozaj nikdy nic nemala.Aj som mu povedala,ze on je zenaty,ma deti a vnucence. Ze aj jeho deti su uz v manzelstvach a maju svoje deti.Ze preco kazi mne vztah?Preco mi ublizuje? Preco mi nedopraje to iste,co ma on a jeho deti? Vztah,deti,rodinu. Uz aj moj priatel povedal,ze ak sa neznormalizuje,ze bude lepsie nase priatelstvo ukoncit a prestat sa stretavat. On sa sprava ako sialeny.Uz mi aj povedal, ze je na mne zavisly.Ja neviem,co mam robit. Ked mu nedviham telefon,alebo mu neodpisujem na sms,tak vola hned mojmu otcovi.Moj otec je o 17rokov starsi od neho. Je chory.Ved ja mam strach,ze moj otec z tohto jeho vycinania moze dostat aj porazku,indarkt. Uz som sa mu aj policiou vyhrazala.Naozaj neviem,co mam uz robit. Som zufala a bojim sa o otca,aj o vztah, ktory mi chce ten muz pokazit.Jeho zena ked o tomto hovorim, sa tvari,ze nechape.Ale je od muza zavisla,tak to neriesi.Naozaj som uz z tohto vsetkeho zufala a nestastna.
Poradte mi prosim
Preco si ho jednoducho nezablokujes?? To nevies zablkovovat jeho cislo a aj jeho manzelky na tvojom a otcovom mobile????? Alebo si zmen cislo a zmen ho aj otcovi aby mu nevyvolaval a mate pokoj...... podla mna to za to stoji..... policia vam v tomto nepomoze..... oni to nebudu brat ako dostatocne na nejake riesenie....
poradim38,dakujem ti za nazor.V texte som pisala,ze sama sa staram o otca.Zijem s nim denne v jednej domacnosti.Moj brat sa o otca nestara.Povedal,ze ja nemam muza ani deti,tak sa mam onho starat sama. Takze ja s otcom zijem,staram sa onho. Ver,ja som za matkou trpela ovela viac. Otec sa z toho zialu rychlo dostal,narozdiel odo mna. Mal uz vztahy po smrti mamy.Ja som mala az teraz stastie najst si dobreho priatela.A naozaj neviem,ako si teraz pomoct. Dohovarala som,prosila,vyhrazala sa mu. Nic nepomaha.Najviac takto vycina,ked vie,ze som s mojim priatelom niekde sama.Sprava sa uplne ako psychopat :(
To si sa akoze len tak upnula na nejakych cudzich ludi??? A tvoj otec co?? Pises ze tebe zomrela babka a mama co musi byt pre tvojho otca velmi zle, hlavne ak mu zomrie manzelka a ty si pri nejakych cudzich ludoch namiesto toho, aby si bola so svojim otcom??? No je to ako z filmu...... ten stary pravnik je podla mna nejaky psychopat co to nema v hlave v poriadku, jemu podla mna zasibalo z tych jeho deti ze sa na neho vykaslali a ty si im padla do cesty a tak si ta pomaly vychovavali ako svoju dceru, ty si im za to bola vdacna a oni zazili pocit co od svojich deciek nikdy nezazili a ani nezaziju...... je proste tebou posadnuty, vravim ti ze sa ho nezbavis...... tym ze je pravnik sa vie pekne vysekat z problemov neboj sa, cize neviem ci ho zastrasi nejaka policia... a aj keby si ho udala za obtazovanie, tak to predpokladam riesit nebudu lebo ta neobtazoval fyzicky a urobil prakticky pre teba vsetko co si nikdy nezazila ani nemala.... takze si sa do tohto pekne zamotala sama a bohuzial nie je cesty spet..... bud odidete niekam s priatelom prec do zahranicia a prerusis s hentym kontakty, vsade ho zablokuj a zariad to, aby sa otcovi nedovolal ani ho nenavstevoval ani nic podobne, jedine tak sa ho dokazete zbavit lebo toto je posadnutost a to je chory clovek ktory by mal ist na psychiatriu..... ak medzi vami naozaj nic nebolo a boli ste naozaj iba vo vztahu ako otec dcera, tak toto je uz moc...... utekaj prec