Dobrý deň chcela by som sa informovať ako dlho sa trpí z bolesťami polyneuropatii...zistili mi ju asi cca pred mesiacom a veľmi ma pália nohy ruky väčšinou nedá sa to vydržať beriem lieky ale žiadna zmena a z psychickej stránky už som nadne mám 18 rokov a kvôli tým bolestiam plačem deň a noc v kuse
Polyneuropatia
With these enhancements, players can perform actions faster and more efficiently than what’s possible in normal gameplay. stealabrainrotscriptnokey.com
ja som mala uzivat pregabalin, ale najskor som chcela skusit nieco prirodne,a zacala som uzivat gaba, je to lepsie trochu , mala som trpnutie pichanie a palenie noh hlavne, kupujem si sunday natural u vitariana
tiež mám generalizovanú polyneuropathiu, natieram si aloe gelom aspoň večer pred spaním lebo by som nezaspala celý spodok nôh až pod nechty a po kolená. Kupujem si v lekárni esi aloe je najlacnejšie v tejto koncentrácii. Nesmieme mať kyslú krv, takže zase cukor regulovať, sledovať tabuľky, kyslá krv dráždi nervové zakončenia a z toho bolesť. Mladý človek sa ešte regeneruje, pite aloe, natierajte si kožu nie pleťovými mliekami ale napr. olej z ganodermi , mydlo tiež, cordyceps a ganoderma vnútorne kapsle. Skoré uzdravenie.
Nie je to jednoduché, ale žiadne ochorenie nie je jednoduché, najmä nie je jednoduché s tým žiť, ale veľa ti spraví aj psychika
Ahoj Jarka. Mrzí ma, že máš polyneuropatiu. Mne zistili neuropatiu pred desiatimi mesiacmi, z toho ju mám asi šesť rokov. Mám tupú bolesť v rukách a nohách... čiastočne v celom tele, a tak ako ty tiež som to ledva zvládal na začiatku.
Aké lieky na ňu berieš? Mne dali pregabalin a ten mi pomáha hodne. Bolesť sa dá zvládať oveľa ľahšie a čo už neutíšia lieky, to už utíšim svojou psychikou. Inakšie mám tiež osemnásť rokov, takže viem aké to je. Čo sa týka mojej neuropatie, tak ta je chronická. Netuším ako to je s tvojou polyneuropatíou.... Budem k tebe úprimný, je to ťažké... žiť s tým, ale koniec koncov dá sa to a ak chceš tak rád ti budem oporou. Súcitím s tebou a držím ti palce a prajem hodne šťastia.
akupunktúra-ide o slabosť Jinu.Liečba-posilniť Jin alebo oslabiť Jang