Polyneuropatia

Príspevok v téme: Polyneuropatia
Jarka18

Dobrý deň chcela by som sa informovať ako dlho sa trpí z bolesťami polyneuropatii...zistili mi ju asi cca pred mesiacom a veľmi ma pália nohy ruky väčšinou nedá sa to vydržať beriem lieky ale žiadna zmena a z psychickej stránky už som nadne mám 18 rokov a kvôli tým bolestiam plačem deň a noc v kuse

roxorka

tiež mám generalizovanú polyneuropathiu, natieram si aloe gelom aspoň večer pred spaním lebo by som nezaspala celý spodok nôh až pod nechty a po kolená. Kupujem si v lekárni esi aloe je najlacnejšie v tejto koncentrácii. Nesmieme mať kyslú krv, takže zase cukor regulovať, sledovať tabuľky, kyslá krv dráždi nervové zakončenia a z toho bolesť. Mladý človek sa ešte regeneruje, pite aloe, natierajte si kožu nie pleťovými mliekami ale napr. olej z ganodermi , mydlo tiež, cordyceps a ganoderma vnútorne kapsle. Skoré uzdravenie.

Chéri

Nie je to jednoduché, ale žiadne ochorenie nie je jednoduché, najmä nie je jednoduché s tým žiť, ale veľa ti spraví aj psychika

Anonym_93436

Ahoj Jarka. Mrzí ma, že máš polyneuropatiu. Mne zistili neuropatiu pred desiatimi mesiacmi, z toho ju mám asi šesť rokov. Mám tupú bolesť v rukách a nohách... čiastočne v celom tele, a tak ako ty tiež som to ledva zvládal na začiatku.
Aké lieky na ňu berieš? Mne dali pregabalin a ten mi pomáha hodne. Bolesť sa dá zvládať oveľa ľahšie a čo už neutíšia lieky, to už utíšim svojou psychikou. Inakšie mám tiež osemnásť rokov, takže viem aké to je. Čo sa týka mojej neuropatie, tak ta je chronická. Netuším ako to je s tvojou polyneuropatíou.... Budem k tebe úprimný, je to ťažké... žiť s tým, ale koniec koncov dá sa to a ak chceš tak rád ti budem oporou. Súcitím s tebou a držím ti palce a prajem hodne šťastia.