Muž o 20 rokov starší

dobreuz

Taký vekový rozdiel je moc! Autorka vidí zrejme na tom chlapovi iba peniaze, to je jasné a ten chlap je zase nadržaný perverzák.

slavicka

tazko povedat, niektorim ludom to proste takto vyhovuje a vztah funguje, no myslim si, ze by si sa zbytocne zakopala. on uz bude zachvilu chciet mat pokoj a nie s tebou lietat kade tade

Pilcuk

Nevidím na tom nič zlé, avšak starší muži sú pre mladé žeby zväčša len akousi zlatou baňou, nejde tam o nejakú lásku...

rampa

nemam na to v podstate ziadny nazor. ved ked ho milujes, nemas co riesit, aj keby ti sto ludi povedalo nechod do toho lebo to ma take a take nevyhody. -Laska nikdy netva vecne (vynimocne), takze ratat s tym a neulietavat na tom ze naveky az do smrti. ludia v nasom zivote odchadzaju a prichadzaju aby nas niecomu naucili.

rampa

nemam na to v podstate ziadny nazor. ved ked ho milujes, nemas co riesit, aj keby ti sto ludi povedalo nechod do toho lebo to ma take a take nevyhody. -Laska nikdy netva vecne (vynimocne), takze ratat s tym a neulietavat na tom ze naveky az do smrti. ludia v nasom zivote odchadzaju a prichadzaju aby nas niecomu naucili.

poradim38

Nie nie je to normalne, ja poznam osobne vztah kde ma zena 25 a muz skoro 50 a nie nefunguje to je to cele zle, taki muzi podla mna nevedia co so sebou a vyhladavaju mlade babenky

renata18

to je diskutabilne, pre niekoho je to vela a zasa pre ineho vek nehra ziadnu rolu vo vztahu :) podla mna ak ho lubis nepozeraj sa na vek :)