Aky mate nazor na vekovy rozdiel 20 rokov ? Ja mam 22 a on 43 :)
Muž o 20 rokov starší
Taký vekový rozdiel je moc! Autorka vidí zrejme na tom chlapovi iba peniaze, to je jasné a ten chlap je zase nadržaný perverzák.
tazko povedat, niektorim ludom to proste takto vyhovuje a vztah funguje, no myslim si, ze by si sa zbytocne zakopala. on uz bude zachvilu chciet mat pokoj a nie s tebou lietat kade tade
mat vztah so starsim muzom je normalne, ale 20 rokov je uz vela aj na moj vkus
Nevidím na tom nič zlé, avšak starší muži sú pre mladé žeby zväčša len akousi zlatou baňou, nejde tam o nejakú lásku...
nemam na to v podstate ziadny nazor. ved ked ho milujes, nemas co riesit, aj keby ti sto ludi povedalo nechod do toho lebo to ma take a take nevyhody. -Laska nikdy netva vecne (vynimocne), takze ratat s tym a neulietavat na tom ze naveky az do smrti. ludia v nasom zivote odchadzaju a prichadzaju aby nas niecomu naucili.
nemam na to v podstate ziadny nazor. ved ked ho milujes, nemas co riesit, aj keby ti sto ludi povedalo nechod do toho lebo to ma take a take nevyhody. -Laska nikdy netva vecne (vynimocne), takze ratat s tym a neulietavat na tom ze naveky az do smrti. ludia v nasom zivote odchadzaju a prichadzaju aby nas niecomu naucili.
teraz to mozno vyzera v pohode, ale casom to celkom tak nebude
vaše záujmy sa budú postupne strácať a tým sa stratí aj váš vsťah
Nie nie je to normalne, ja poznam osobne vztah kde ma zena 25 a muz skoro 50 a nie nefunguje to je to cele zle, taki muzi podla mna nevedia co so sebou a vyhladavaju mlade babenky
to je diskutabilne, pre niekoho je to vela a zasa pre ineho vek nehra ziadnu rolu vo vztahu :) podla mna ak ho lubis nepozeraj sa na vek :)