Dobrý deň mam 14 rokov a trápia ma afty. Nie je to len tak že jeden za pól roka ale každý mesiac a naraz sú aj 3. Používam všelijaké recepty ako priložiť cesnak, vyplachovanie bylinnými čajmi, potieranie dužinou kaktusu a všelijaké prípravky z lekárne ako napr. fialová vodička, ktorá sa dáva deťom. Už som z toho fakt zúfalá ak by mal niekto skúsenosť alebo radu ozvite sa. Ďakujem :)
Afty
vyhľadaj akupunktúru-jednoduché liečenie.Zmiznú aj po prvom napichnutí(slbá slezina)
Ahoj, mám 40 rokov a na afty trpím celý život.V poslednom čase sa mi ich podarilo potlačiť. Najviac sa mi osvedčilo užívanie zinku. Hned ako sa ti začne tvoriť afta, kúp si v lekárni zinok tablety a ihneď začni užívať. Stačí 1 tableta denne, alebo podľa návodu na krabičke.Na znecitlivenie už vytvorenej afty je najlepší prípravok yox spray, alebo stopangin spray, taktiež z lekárne. Pozor, Yox farbí, ale je neskutočne účinný. Odporúča sa tiež užívanie B- komplexu, ale u mna pomáha jednoznačne ten zinok. Hlavne treba začať bojovať, kým je afta maličká, čím je väčšia, tým ťažšie sa lieči.