Aká kozmetika vám pomohla ? Asi pred rokom som mala akné, to sa ešte dalo vydržať ako tak, potom sa mi pleť(približne na 6 mesiacov) zlepšila, a teraz mám zase ale ešte horšie. Zrovna som v puberte :( Skúsila som zmeniť stravu a iba fakt trošičku sa mi zlepšila ale po nejakom týždni sa mi to zase zhoršilo. Ja už fakt neviem. Bez makeupu ani von nevyjdem. Bola by som rada za nejakú kozmetiku, ktorú nájdem v lekárni alebo v drogerii.
Čo vám pomohlo pri akné ?
Jablčný ocot je super, ale funguje to bohužiaľ len chvíľu. Pomohol na pár týždňov a potom tak vysušil pleť, že sa všetko vrátilo. To už by som denne nepoužívala. Ale dávam si ho, keď sa objaví začiatok zápalu (napr keď mám svoje dni a pleť jemne blázni) :) Len na miesto zápalu zriedený s vodou.
Pi veľa vody a skús pleťovú vodu z jablčného octu. Tu spravíš tak, že zmiešas čistú vodu a ten ocot v pomere 2:1. Jablčný ocot je TOP na pleť.
preliečiť trávenie,tam je chyba-akupunktúra
Zmena stravy - žiadne vysmážané jedlá, vegánska strava, hlavne asi pomohlo vysadiť mlieko. Veľa vody a hlavne som vymenila kozmetiku. Celé roky som vyhadzovala strašné množstvá peňazí za drahšie veci a teraz mám jednu pleťovú vodu a jeden krém. V tescu som našla kozmetiku bione. A brávam si mandľový krém a cannabis pleťovú vodu, tá je bez alkoholu. A mám pleť ako ešte nikdy. A dokopy dám za to možno 10e. Predtým som mávala stále veľmi veľa pupákov, jeden na druhom od čela, dookola tváre, líca, brada a až do polovice krku. Veľa zápalov pod kožou...hanbila som sa vyjsť von. A táto zmena mi trvala 7 mesiacov.
Vyrovnanie hormonov (len nie antikoncepciou) ,detox, dostatok vitaminov a mineralov ,3 litre cistej vody a pohyb .....a nepucit,nedotykat sa tvare ..vecer odlicit a pouzivat kozmetiku od Laroche alebo Bioderma ...co ti viac bude vyhovovat ....Bodka. Dalej neni co riesit