Pred par mesiacmi som stretla nahodne muza, ktoremu som jasne dala najavo, ze chcem byt s nim len kamaratka lenze zacal ma velmi pritahovat, uplne som sa zalubila. Toto sa mi nikdy este nestalo nakolko vobec nebol moj typ. Je takmer o 10 rokov starsi vobec neviem ako mu to mam dat najavo. Nie sme spolu velmi casto, nepochádzame ani z rovnakeho mesta. Stretnutie bolo cisto nahodne a odvtedy sme sem tam v kontakte. Bohuzial nemozem nanho prestat mysliet.
Ako to zmenit
Tiez neviem co chces riesit teraz akoze..... tak si mu to povedala, to uz nevratis spet ale mozes to zmenit..... zavolaj ho na stretnutie a daj mu najavo ze tvoj postoj voci nemu sa zmenil a on ak nie je uplny dement tak to pochopi a bude spolupracovat.... ak uz teda nie je zadany, potom si mozes hlavu buchat o stenu
Neviem ako mu to mam dat najavo kedze on si mysli, ze chcem byt len kamaratka a pravdepodobne to aj tak bere, ze ked nieco poviem, myslim to zo srandy. Minule som sa ho tak letmo dotykala a opatoval to.
No a? však to je dobré nie? navrhni mu stretnutie a ideš.... čo chceš meniť, nechápem :D