Marihuana a silné úzkosti

Príspevok v téme: Marihuana a silné úzkosti
WexXcy

Zdravím, mám taký problém, pred cca mesiacom a pol som naposledy fajcil marihuanu, stavy, ktore som mal boli pre mna velmi zle a chcel som aby to skoncilo (marihuanu som mal 3x). Kedze som si ich nerobil dobre, stale som na to myslel a kontroloval sa ci ich uz nemam a chorobne som sa fázoval, myslel som na to až tak tazko, ze ma z tohl chytila uzskost a depresia. Teraz zazivam pocit uzkosti uz necely mesiac, k tym uzkostiam este vidim ako keby stale tie stavy a stale si ich domyslam a neviem ich dostat z hlavy, proste ako keby vsetko vidim pod tymi stavmi, lebo na to nustale myslim, uz mam hrozne pocity, ze to nikdy neskonci a ze ostanem v tomto do konca zivota . Prosim pomozte mi niekto aspon ma uistite ze budem v pohode. Dakujem
PS: Lieky mam taktiez, beriem ich uz od 4 dna ako ma to chytilo

Kaido

1z1000 pripadov sa toto stane, mozno aj menej ako to mal asi vedet? Marihuana je urcite lepsia alternativa ako alkohol,cigarety,kava... Nevravim ze ju ma niekto uzivat.
Ty vies teda pomoct napis mu este ze je do konca zivota v riti, negativny uzivatel strasne.

poradim38

Nemal si byt sprosty, vidis ako to dopada, je tu o tom x dalsich clankov... skratka si v riti lebo budes uzivat adcka a modli sa aby ked ich vysadis tak aby sa ti tie stavy nevratili lebo ak ano tak bez liekov tak skoro fungovat nebudes...... spustila sa ti uzkostna porucha z tej tvojej marihuany, takze sa jej podakuj

WexXcy

Kaido Je to dost mozne, ale ide skor o to ze ja si tie stavy chorobne domyslam kvoli tej uzkosti, ked som este nemal uzkost tak ked som na to aj myslel tak nie tak intenzívne ako teraz. Ja mám skor nieco ako posttraumaticku poruchu nie konkretne z marihuany ale zo stavov lebo som sa ich zlaklol hlavne ked som dostal flashback :/

Kaido

No tak ked beries lieky, inymi slovami tvrdsiu drogu ako marihuana sa niet comu divit... Trava sa z tela dostava po 3 mesiacoch... Skus dovtedy vydrzat, detoxikuj, rob si stavy, skus lubovnik ten je prirodny a tiez sa pouziva na uzkosti.

mirinda890

daj čas liekom aby ti pomohli :) bude to okay neboj ale už prosím ďalej nefajči marihuanu, lebo sa ti to vráti