Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako ho mam oslovit?

Príspevok v téme: Ako ho mam oslovit?
Esspreso

Caute , chcem sa s vami poradit. Z nazvu je jasne, ze sa mi paci jeden chlapec a je to nahodou moj sused. Viem, ze je o nieco ale nie o vela starsi odo mna, ale neviem naisto ci je zadany. (Zenaty uz vobec nie). Nebyva vedla mna, ale na ulici oproti teda nemam tym padom vela prilezitosti na pozdravenie sa alebo rozhovor. Taktiez ho nikdy nestretavam ani u nas v obchode , ked mam stastie tak ho uvidim ako idem po chodniku a on prefrngne okolo v aute. Vobec neviem ako sa mu nejak dat do pozornosti.. Chcem sa preto opytat o nejake rady co by som asi mala vyskusat. Dakujem :)

Esspreso

Jeho Fb mam, akurat tieto online komunikacie sa mi v minulosti neosvedcili a tiez to mu mam ako napisat ze som jeho susedka ? ved to je jasne my o sebe vieme.. Je to trapna situacia.. Radsej ho chcem naozaj oslovit nazivo

prieskumnicka

Tak a keby si si skusila niekde zohnat nanho nejaky kontakt, cislo alebo napriklad fb? Alebo podla mena ho tam nevies najst, ze by si mu napisala?

Esspreso

Tak on urcite nie je typ na barove zatahy, nemam v umysle ho ani na prvy sup zvadzat skratka by som ho chcela najprv iba spoznat preto si myslim ze priatelske oslovenie z oci do oci je to co by som mala urobit.. Akurat neviem ako to mam nacasovat a kde, ako hovorim ja ho mimo nasej dediny vobec nevidam..

pppccc

Prvy krok a oslovenie by si mala urobit ty , aby vedel, ze mas o neho zaujem. Inak si bude mysliet, ze keby si nieco chcela , tak za nim prides, ak nie , tak nic.

skustoinak

S tým oslovením to je dobrý nápad, ale trochu nepremyslené... čo ak ti odpovie že nie, s niekym si ho mýliš a ignore...potom už nemáš ako pokračovať, preto ti radím neoslovovať ho priamo, ale zistiť o ňom všetky možné dostupné informácie a hlavne, zistiť to, kde ho zastihneš cez víkend večer, kam chodí do podnikov a vyber sa tam s kamoškou. Dôležité je aby si ťa všimol, preto buď sexi, upravená a skús s ním naviazať očný kontakt. Ak sa chytí, flirtuj, dávaj mu najavo, že sa s ním chceš bližšie spoznať, ale nepreháňaj to veľmi. Podľa jeho reakcií sa zariaď. Rozhodne však nechoď za ním prvá ty.
Keď mu vyšleš signály záujmu a chytí sa, musí urobiť nejaký ďalší krok ku tebe. Teda mal by. Ak nie, ty žiadne nerob, ak bude chcieť príde. Ak ho zaujmeš bude ťa chcieť spoznať, vidieť znovu, bude pátrať po tebe presne tak ako ty po ňom a o to ide. Aby ťa začal chcieť on a vlastne urobil prvý krok, ty len naviguješ. Ak ťa tam jednoducho odignoruje, neregistruje ťa, uhýba pohľadom a vysiela nezáujem tak silou mocou sa mu nenatláčaj a nevtieraj. Proste nemusí sa chytiť, môže byť zadaný ..ale to si preistotu zisti.

poradim38

Mam jeden typ ale neviem ci to vyjde, je to dost trapne, ale mozno ze sa ti podari snim nejak nadviazat rec a minimalne si ta vsimne ak sa s tebou nahodou neda do reci...... tak napriklad moja kamaratka urobila taku vec, ze sa jej tiez pacil jeden muz ktory stale chodil do takej kaviarne na terasu, jeden cas tam chodila aj ona aby si ju vsimol, ale nevsimal si, tak raz ho stretla pri svojej bytovke tak normalne sla za nim a spytala sa ho ci nie je nahodou nejaky jej spoluziak zo strednej ze dlho ho nevidela a vymyslela si meno, ze ci to nie je on.... samozrejme to nebol on, len islo o to ho nejak oslovit....... tak sa dali do reci, ostal riadne prekvapeny ako nechapal, ale tak zevraj potom sa zacali nejak stretavat a neviem teraz co je s nou a s nim, ale podla mna u teba to za pokus stoji........ ale nesmies sa bat toho trapasu ze moze na teba iba pozerat ako na blbu a odide.....musis to brat tak ze bud to vyjde alebo nie.......