Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Neodpisuje mi

Príspevok v téme: Neodpisuje mi
monicab

Chcem sa opytat preco mi neodpisuje.Bola som u jedneho chalana.Stravila som v jeho dome 4 dni a noci.Zaplatil mi cestu aby som k nemu prisla.Uz je to skoro mesiac a nic.Je este nadej ze mi odpise a ze sa stretneme?Dobre napisala som mu ze nevie trtkat zeny ale bolo to v zlosti.Inak som to tak vobec nemyslela.

LogikaNepusti

Milujem ked sa niekto obhajuje vetou "opil ma" ... a to ti drzal hlavu a lial alkohol do ust ? Za to si mozes sama ked nevies kedy mas dost.

Mrauka

:)) ano, ten sa ti teda urcite este ozve. Place doma do vankusa, ze nevie trtkat. A naco by ti bol, ked to nevie?
Si mu zavalila teda.

monicab

Ale ja som to tak nemyslela!Mas pravdu nechoval sa ku mne druhykrat uplne slusne.Hodil na stol v kuchyni chlieb,tak ze ma to az zarazilo,co si to ku mne dovoluje.Opil ma tak ze som vracala celu noc,tak mi bolo zle.Ale rano som vsetko po sebe umyla.len ked mi bolo tak velmi zle ze som az skoro umrela on bol v kuchyni a kaslal na mna!

kavopicka

Keď si mu toto napísala tak vám vašich pár dní nevyšlo podľa predstáv. Zrejme ste sa pohádali alebo čo a ty si to ešte zaklincovala správou že nevie trtkat? Veď to je najväčšia urážka pre chlapa! Pravdepodobne sa ti už neozve. Jednoducho aj keby ste sa ešte dali dokopy, skôr či neskôr by to skončilo, lebo vždy by mal pri tebe pocit, že ťa trtka nedostatočne, tým pádom by sa cítil menejcenny