skúsim ešte poslednýkrát

Príspevok v téme: skúsim ešte poslednýkrát
susi30

ahojte,

bolo tu viacero príspevkov ohľadom toho, že dotyční hľadajú kamarátov, priateľov na trávenie voľného casu....ked sa im aj niekto ozval tak oni už nereagujú.... nechápem potom o čo im ide...
teraz k veci...ja som tiež v rovnakej situácii aj som vytvorila nejaké príspevky, ale žiaden úspech, tak som si povedala, že skúsim poslednýkrát....
doslova ma ide poraziť z tej nudy a samoty.... niekedy tooolko kamarátov som mala, tí sa však vytratili... už majú svoje záujmy, ozvú sa len vtedy ak niečo potrebujú, ale tráviť čas už spolu netrávime...
chýba mi spoločnosť a mám dost z tej samoty.... prídem domov z práce a som sama, celé dni, celé týždne a už mi to ide na mozog... jasné raz za čas vybehneme s kolegynami na kávu ale čo je to pre mna ked idem niekam na dve hodiny za týžden? ked chcem ist do kina, na kúpalisko, na dovolenku, alebo len tak na prechádzku nemám s kým.... vonku je tak krásne. nerobilo mi problém íst aj sama, či vybehnúť na kúpalisko, nákupy a pod.... ale už mám toho plné zuby, potrebujem spoločnosť...ak je niekto v podobnej situácii, a má záujem niekoho spoznať nech kludne napíše.

Cliattsi

Susi- ja som si tvoj prispevok vsimol, aj som.sa nad tebou zamyslel,.ale potom ako som si porovnal teba a mna, mam pocit,.ze nie sme si podobni.

Aj ked ja som.sam, tiez.moc nemam s kym a kam, ALE MAM PROSTE TEN PROBLEM,.ZE KED AJ CHCEM BYT S LUDMI A NIEKAM.IST, TAK MA TO NENAPLNA..

Rad by som niekam isiel, ale nechce sa mi. Tak ide len ked potrebujem nieco vybavit obvykle.

Kazdopadne treba napisat email,.aby ti niekto napisal. A tu na fore vela ludi by nieco chcelo, ale ani mail nevedia napisat.

susi30

Nové Zámky - Nitriansky kraj.... ale ak zrovna niekto nie je odtial ale napr. BA ale alebo iný kraj, nevadí to.... ved sú spoje, tak preto som nedala