Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Je chyba vo mne?

Príspevok v téme: Je chyba vo mne?
erin2

Ahojte, mám 17 a nikomu sa nepáčim. Dlho som mala problémy so sebavedomím, pretože nie som práve najchudšia. V poslednej dobe som však urobila pokrok a začala som samu brať seba za celkom príťažlivú osobu. Lenže stále sa nenašiel nikto, kto by sa mi čo i len prihovoril. Som v podstate milá osoba, sympatická. Mám veľa kamarátov. Nikdy však o mňa nikto neprejavil záujem. Bojím sa, že so mnou niečo nie je v poriadku.

GOING

Vieš veľa ľudí/všetci v tvojom veku dajú hlavne na prvý dojem/výzor.
Ak si objemnejšia to môže byť príčina problému ktorý opisuješ.
Je to jednoducho tak. Prvý dojem je to, čo ľudia vidia a prvý dojem z človeka si zapamätáš a nezmeníš. Žiaľ na prvý dojem ty ako človek nemáš vplyv je to iba optický vnem okolia a možno vôňa voňavky tá by určite ZABRALA.

Je to podobne ako s pekným autom za ktorým sa ľudia obzerajú a túžia sa ho dotknúť. Keď si ho vyskúšajú zistia, že nie je také dobré a naopak s menej atraktívnym modelom budú spokojní. Ani nevieš koľko ľudí má pekné ženy a autá len kvôli susedom.

Pikhart

K rieseniu Tvojho problemu sa mozes dopracovat objektivnym pohladom na svoj zovnajsok. Pokial mas napriklad nadvahu, alebo naopak podvahu, aknoznu plet, alebo ine nedostatky/odchylky od bezneho normalu, je potom zlozitejsie mat napadnikov, nakolko my muzi sme vo vizualnom vnimani zien velmi povrchni a povacsinou najvacsim hnacim motorom ku kontaktu s nejakou zenou je prave ich vzhlad. Ak sa Ti nestalo, ze by Ta na ulici oslovil nejaky chalan, nemusi to este znamenat, ze nie si pre nikoho atraktivna. Rozmyslaj aj tak, ze druha strana to taktiez nema velmi jednoduche a je tu toho plne forum... mas 17, si vo vyvoji a mas este dost casu na napadnikov, takze neprepadaj panike a ver si. Sebadovera z Teba bude vyzarovat a to chlapov pritahuje.

dobreuz

V 17tke máš ešte zatiaľ čas s nápadníkmi, každopádne ako dievča sa v budúcnosti nemusíš obávať nedostatku nápadníkov, sám som si všimol, že ženy majú kopu potenciálnych partnerov, v tomto súhlasím s pilcukom.

erin2

Je pravda, že občas môžem pôsobiť nejako arogantne alebo namyslene, no je to v tom, že som v cudzej spoločnosti veľmi tichá. A napadnikov nemám fakt žiadnych, ani na fb

Pilcuk

Ak sa tvariš namyslene, arogantne, študuješ na škole s minimom chalanov, resp. si stále v dievčenskom kolektíve, nečakaj zmenu. Aj tak neverím, že nemáš žiadných záujemcov, aspoň niekde na Facebooku, ale aj reálne...