Ahoj neznamy(a) - ten kto to citas, i ty si na tom podobne, ze nemas na svete dlhodobo vobec nikoho (po citovej stranke)? Mozno si stratil(a) rodicov alebo k nim nemas ziaden blizsi vztah, ci prisiel o vsetkych kamosov alebo ich nikdy nemal...o intimnejsich vztahoch ani nehovorim?
Uz ti po celom tom otupeni samotou azda aj prestava chyba ktosi najblizsi, len este obcas z casu na cas to na teba dolahne jak na mna?
pre teba
A mozno umrieme bez toho, aby sme sa spoznali..nevadi, budu aj ine zivoty, tento nestoji uz za to nejak rozbiehat.
ked by to bolo mozne zmenit, uz to tak davno je
mozno i ta snaha ma dostala tam kde som....pokusat sa zmenit nezmenitelne je proste iluzia
z tych chvilkovych pokusov sa stal dlhodoby omyl
co tak sa pokusit to nejako zmenit aby si nemusel mat taketo pocity?
Asi tu nie si alebo prides, ked tu uz ja davno nebudem. Posli mi myslienku a mozno ju zachytim.
Mozno sa stretneme kdesi celkom inde.
A ako sa mas dnes vo svojom sklennom kralovstve? Myslis, ze sa da mat tu na Zemi od vsetkeho svaty pokoj - jak od temnej samoty, tak i od akehokolvek zatazujuceho spolocenstva bez toho, aby sme zaroven prepadli istej forme samodestrukcie?
nomen omen nemozeme mat v zivote zase vsetko lebo by sme sa tu riadne nudili a takto mozme tuzobne tuzit a ist za niecim. :P Aj ked mne zvacsa staci ak na dalsi den vyjde opat slnko :P (obcas ale byvam tiez narocnejsi :D).
Ahoj ty tam ktosi mne podobny, ako sa ti dnes zije medzi sklennymi stenami? Mne trosku smutno. Snazi sa ku mne dostat jeden clovek, no nemozem ho k sebe pustit, i ked mi je jeho pritomnost do istej miery prijemna.
-odkaz odstránený-
A moze clovek za to, co ho oslovi, rozkaze tym pocitom? To je potom tazko, ked mu nie je nic dost dobre a ma z toho nanajvys vycitky.
Musis mysliet pozitivnejsie, ak chces aj pekne veci v zivote zazivat