Prosim neurazte sa teraz nejde mi tu o to rozputat tu vojnu v komentaroch ale neda mi to nenapisat sem. Som vo veku 20+ pracujem a strasne rada by som si nasla partnera pre zivot. Snazila som sa zoznamit sa cez kamosov, cez net ale narazam na jeden obrovsky problem. Chalani ktorych som spoznala si chcu len uzivat a nic viac. Proste ziju zo dna na den nemaju ziadne plany do zivota. Len aby sa preboha neviazali nemuseli mat frajerku len kamosku na sex . Som zufala. To je naozaj situacia s muzmi na Slovensku taka zla ze nikto nerozmysla nad buducnostou? To chce fakt kazdy chlap ostat zit u rodicov hrat hry chodit von s kamosmi do 40tky a mat baby len na sex? hrozne nieco....
preco dnes muzi nestoja za nic a nechcu vztahy ? cim to je?
Muzi samozrejme stoja o seriozne bytie so zenou. Ale ti ktori sa chcu oddat iba jednej zene, su pre zeny nepritazlivi. Cize problem je v tebe a vseobecne v zenach - vyberas si podprahovo iba najebavacov a potom si sklamana. Zeny si vyberaju samca zivocisne - nie podla toho aky je clovek, ci je dobry, seriozny, atd. Toto samo o sebe nestaci a samo o sebe to pre zenu nema absolutne ziadnu hodnotu. Zena potrebuje najprv zivocisne citit pritahovanie od samca. A to su ti najebavaci ktori vkuse s niekym jebu a su vdaka tomu potom suverenni a nezavisli, co vo vysledku pritahuje vsetky zeny.
Pretože mužovi nestačí jedna žena
VIktoria777 - a prečo by sa mali viazať, v dnešnej dobe, v dnešnej dobe žien s poprehadzovanými životnými hodnotami ? Rozumní muži, ktorí prachy nezdedili od zazobaných rodičov, ale museli k ním prísť poctivou prácou, radšej budú užívať ako si okolo krku uviazať nenásytné ženské, ktoré by muža ošklbali aj o posledný cent a hrajú na nich falošné city, aby si ich udržali...