Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

preco dnes muzi nestoja za nic a nechcu vztahy ? cim to je?

Príspevok v téme: preco dnes muzi nestoja za nic a nechcu vztahy ? cim to je?
VIktoria777

Prosim neurazte sa teraz nejde mi tu o to rozputat tu vojnu v komentaroch ale neda mi to nenapisat sem. Som vo veku 20+ pracujem a strasne rada by som si nasla partnera pre zivot. Snazila som sa zoznamit sa cez kamosov, cez net ale narazam na jeden obrovsky problem. Chalani ktorych som spoznala si chcu len uzivat a nic viac. Proste ziju zo dna na den nemaju ziadne plany do zivota. Len aby sa preboha neviazali nemuseli mat frajerku len kamosku na sex . Som zufala. To je naozaj situacia s muzmi na Slovensku taka zla ze nikto nerozmysla nad buducnostou? To chce fakt kazdy chlap ostat zit u rodicov hrat hry chodit von s kamosmi do 40tky a mat baby len na sex? hrozne nieco....

muz25

hrat hry chodit von s kamosmi do 40tky a mat baby len na sex okrem tej časti bývania u rodičov, to je pre mladého chlapa do 30ky ideálny život... po 30ke sa uvedomia a začnú ísť do vážnych vzťahov. do tej doby si vybudujú lepší príjem a lepšiu prácu.
ber to pozitívne, keď sa dvaja 20 roční hrnú do manželstva, bez dobrej práce, bez poriadneho zázemia, utrpia tým hlavne deti. mňa mal otec v 35 a ničoho neľutuje. chlapi na to majú čas, narozdiel od vás žien, takže skús si hľadať nejakého 30 ročného a neobťažuj 25 ročných ktorý sa práve ocitli v reálnom živote a chcú si dopriať ešte pár rokov voľna.

bcw

To musi byt teda tazke, ak si taka uzasna a dospela a vsetci muzi su k nicomu. Ak chces tak su tu temy plne muzov, co tuzia po dlhodom vztahu? Kolkym si uz napisala?

br4nko

V jednej téme chlapi nadávajú aké sú ženy a v druhej ženy zasa na chlapov. Tak ako to vlastne je? :) Kto má pravdu?

Lentak11

Vlktoria777 na svoj vek rozmýšľaš naozaj mudro.Najst niekoho vtvojom veku a normálneho,rozumného bude asi problém.Mlady neuznávajú žiadne hodnoty.A načo sa viazať a počúvať historické ženské toto mladý muži naozaj nepotrebujú .Lepšie si je užiť,keď sú baby také dostupné čo sa týka sexu .U mňa je to takto som taký typ veľmi zodpovedný ,rozumný ,zásadový neprístupim na niečo čo je proti zdravému rozumu ,alebo proti viere.Jednoducho sa snažím rozmýšľať triezvo.Za môj život som prišiel k určitému zisteniu,stretával som sa svelkym záujmom žien o moju osobu .A to som není žiaden sex idol.Ale ja som nevidel nič pekné u nich nemali žiadnu úroveň ,niektoré.Takze všetky ženy som poslal niekde,odmietol,úplný nezáujem som bol taký nedostupný.Vduchu som sa smial keď somnou flirtovali,balili má a išli pomne.Asi priťahujem nevedomky ženy ,a ani si to neuvedomujem.Mam nieco vsebe co iny nie,,hneď viem ktora žena je aky typ.Keby som pristúpil ku každému návrhu už som mohol byť možná ženatý. Čo tým chcem povedať:som taký typ ,že by som chcel mať manželku a mať tú najlepšiu ženu na svete a byť tým najlepším manželom.Ale pre moju povahu som není toho schopný .A hrajú vtom určite problémy ktoré mám .Takže ja by som chcel ale nemôžem.Staci také vysvetlenie?

Samnasvete

Ja mám skôr opačnú skúsenosť, že ženy nechcú ísť ani na rande. Keď nejakej napíšem či nechce ísť von, tak dostanem len vyhýbavé odpovede, alebo prestane písať úplne. Tak o čom to je?

filipa

Pretože im stačí sex, ktorý im ženy poskytnú zadarmo. Nikto si neváži niečo, čo sa mu samo ponúka...načo sa viazať? mamička navarí, operie, "kamarátka s výhodami"(tieto výhody sú výhodné len pre samčeka) poskytne sexuálne uspokojenie, peniaze má sám pre seba...ty by si sa viazala?

dobreuz

Ja mám 19, nemal som nikdy vzťah a ani nechcem. Prečo? Lebo vzťahy veľa stoja (peňazí aj energie) a aj tak vždy sa ženská bude robiť ako tá múdrejšia, na to som alergický. Sloboda na nezaplatenie.