Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

nemam peniaze na vlastne byvanie co mam robit?

Defcon

Karavan ma vlastnu nadrz na vodu, ktoru musis kazdych par dni doplnat. Takisto plynova bomba potrebuje obcasnu vymenu, tankovanie, lebo aj ked stojis, tak vrcis generatorom, zachod musis vypustat.....je toho dost. Alebo to odstavis niekde na pumpe, kde je full servis pre kamionistov.

NeznamyTHM1986

Rozmyslam: Len tak zo zvedavosti sa spýtam... Ohľadom tých karavánov. Ako je tam riešená voda na umývanie sa atď?

Rozmyslam

Ja som to.uz tiez nemohol doma vydrzat, tsk som siel na robotnicku ubytovnu - 4 eura na noc, ale mal.som pokoj. Alebo si kup ojazdeny karavan, tak byval Koudak :)

br4nko

Nájdi si druhú robotu. A keď ti nebudú aj tak peniaze stačiť vieš čo? Nájdi si tretiu robotu. Toto mi raz povedal jeden známy ktorý je už za vodou... Netreba byť lenivý.

Pilcuk

Ja som na tom rovnako, a to mám 49 rokov a čo teraz ? Mám sa zabiť ? Ano, niektorí by to chceli, ale takú radosť im nespravím. Nemôžem za to, že som sa nenarodil napr. do kráľovskej rodiny, kde by som mal svoj palác bez toho, aby som prstom pohol, alebo ako žena, ktorá k bývaniu príde len obyčajným sobášom, vlastne sa ani vydať nemusí, stačí, že prikývne jednému z xy záujemcov a vlastné bývanie môže mať trebarz aj pred 18. rokom, ak jej rodičia dovolia a nemusí platiť ani cent. Aj ten najšikovnejší muž k bývaniu bez hypotéky príde najskôr v 40-tke, takže tak...