Malý penis

Príspevok v téme: Malý penis
Potensi

Som muž , mám 30 rokov , nikdy som nesexoval ani som nikdy na živo nevidel vagínu , mám malý penis 13 cm.... som sám ... a mam z toho všetkého depky ..... to naozaj žena potrebuje 20 centimetrovú kladu ??? Ja som si myslel že vzťahy niesu o veľkosti penisu ...
Možem sa rovno aj vy.ebať na to aby som si našiel normálnu partnerku , lebo toto nemá úroveň.

Čo mám žiť celibát ???

PS: som hetero

Qwerty

Len tak pre zaujímavosť priemerná dĺžka vagíny je 7-10 centimetrov.A normálny mužský penis má 13 centimetrov čo úplne postačuje.Na 30 ročného muža by si to mal vedieť.A keď ti niejaka mladá a hlúpa baba povie že je ideál 18 centimetrovy tak klame,neviem ako by si ho tam celý zasunul.

Potensi

A nech si laskavo nikto nemysli ze clovek lieceny na psychiatrii s antipsychtickou liecbou by mal byt v socialnej karantene ako nejaka hrozba .

Tak isto platim dane chodim do prace , spim vstavam obliekam sa spolocensky zijem , mam svoje zaluby zaujmy osobnost povahu charakter ego hodnoty hodnotovy rebricek , obliekam sa umyvam sa jem , mam normalne ludske potreby , a ked nieco chcem tak si na to musim zarobit...

A tak isto chcem aj partnerský vzťah

Ja niesom žiadny dement