Lozisko v prsniku - co to znamena?

indonalka

ahoj ak ti mozem poradit zacni uzivat indonal. Urob si 3 mesacnu kuru je to uzasny doplnok. Inak cysty a rakoviny su smetiska v tele treba sa zamysliet nad svojou zivotospravou lebo rakovina je jej vysledkom. Urcite by som zo stravy vysadila cukor a mliecne vyrobky. Mne po takejto diete a indonale uz nenasli ziadne cysty ktore som mala!

Mrauka

No dolezite je, co to je. Paniku robia, ak je to ohranicene, potom by ta poslali na biopsiu.
Takisto je dolezite, ci ti sono robia pred, alebo po menzese. Malo by sa po, ked sa hormony ukludnia, lebo pred to byva vraj beznejsie vplyvom hormonov, ze sa nieco najde.

Apokryft

Veľa žien to má a je toho veľmi veľa.Väčšinou sú nezhubné ,ale musia sa pozorovať.Ak by mali čo ilen male podozrenie naplánovali by ti sono oveľa skôr to mi ver.Veľkosť 1 cm je bežný .

Empaticka

11mm. Spravu som odovzdala gynekologovi, nabuduce sa spytam co v nej presne je. Je to bezne, ze taketo loziska zeny mavaju? V nemocnici cloveku moc nepovedia, na radu caka dalsich x ludi, tak to aspon u nas je, tak potom si informacie hladat musime aj takto =/

Mrauka

Ohranicene, neohranicene? Zo sona ti musel dat spravu, tam by malo byt vsetko napisane.
Kazde sa moze zvrhnut na zhubne, preto to bude sledovat kazdy rok. Pokial budes v strese tak je vacsia pravdepodobnost, ze sa to zvrhne.
Urcite 1cm? Obvykle to byva v mm.